Policija, udes
Alo!/Marko Metlaš

 

Policija, udes

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Dokazi sa mesta zločina u Nemanjinoj ulici potvrđuju užasni scenario. Goran Maćić (57) je presreo Snežanu Maćić (51) u hodniku zgrade u kojoj je živeli.

Veštačenje dokaza pronađenih na mestu zločina i obdukcija tela po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu pružiće dokaze o tragediji koja se u ovom gradu dogodila u utorak ujutru. Prema poslednjim nezvaničnim informacijama, kako se ispostavlja, Goran Maćić (57) je presreo Snežanu Maćić (51) u hodniku zgrade u kojoj je živela. Bivšu suprugu je potom usmrtio ubodom u vrat i davljenjem. Njeno telo je ostavio u podrumu, a nedugo zatim obesio se u selu Gorjani.

Pročitajte još:

Poznato je zasad, da se Snežana koja je živela u Ulici Nemanjinoj, zorom uputila na posao. U stanu je ostala rodbina koja je kod nje bila u poseti. Kada se na poslu nije pojavila, Snežanina koleginica a zatim i rodbina, alarmirali su policiju.

NIJE SPOMINJALA PROBLEME

Prijateljica ubijene žene je ispričala da se Snežana sa Goranom zabavljala još u srednjoj školi. Ona iz prvog braka ima ćerku.

- Kasnije se udala za Gorana, sa kojim je dobila drugu ćerku. Nedavno je dobila i unuče. Puno je pričala o njima, ali nije spominjala svoje probleme - kaže naša sagovornica.