SLUČAJ KOJI PREPRIČAVAJU I POLICIJA I GRAĐANI U KRAGUJEVCU Supruga zakuvala čorbu mužu i ljubavniku: Svojom spletkom izazvala tuču zbog koje su ispadali zubi

Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka - epilog su ovonedeljne tuče koja se dogodila u ljubavnom trouglu u Kragujevcu. Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a sve se odigralo u ulici Stojana Protića u naselju Pivara

Policija
Policija, Foto: Alo/ Nenad Vujanović

- Reč je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Nemačkoj, a udala se ovde u Kragujevcu - priča sagovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik "vara" sa drugom ženom. To je, teško podnela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevernog švalera.

- Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani - kaže izvor upućen u istragu policije.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos.

- On se nije nadao i ljubavnik ga je udario pesnicom toliko snažno da mu je zatvorio oko. I sad ima ogromnu masnicu - detalji su ove tuče. Međutim, muž se povratio i do te mere prebio ljubavnika - da mu je izbio četiri zuba, a i sam je u tuči polomio šaku, prenosi informaciju portal "Ucentar"

U trenutku kada je stigla policija tuča je još uvek trajala. Privedeni su svi zajedno. Štaviše, suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje.

Brak se raspao, a po svemu sudeći sledi dug i neprijatan sudski spor.

Povezane vesti

 • Korisnik: nekada se zvao švaler ili prijatelj
  06/03/2021 - 20:12
  Zašto se u ovom slučaju piše o "ljubavniku" a na drugom mestu "dečko koji je oženjen".Zar to nije isto?Ili zato što je ovo provincija a drugi slučaj je u Beogradu?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi