Zoran Marjanović
Alo!/Masanori Jošida

 

Zoran Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

 

Pročitajte još:

Napasnici, na sreću, nisu prešli sa reči na dela, a Marjanović, uprkos svemu, ne plaši se za svoju bezbednost.

- Pretnje redovno stižu, ali ništa se još nije desilo. To su sve indijanci, psi koji laju i ne bih im preporučio da se igraju, spreman sam na sve! Nisam čavka na grani koja čeka da je indijanci love - priča Marjanović.

On, međutim, dodaje da ne potcenjuje napadače s društvenih mreža.

- Sve je to ostalo samo na praznoj priči, rekla-kazala, niko se dosad nije približio kući. Svakako, sve to može da bude benigno, ali opet, ne želim da potcenjujem situaciju. Ima ekstrema koji su psihički labilni i nisu sposobni da racionalno donese odluke o postupcima. Čitali su razne neistine i gluposti o meni, poverovali u to i u njima se rodila mržnja prema meni - kaže Zoran.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

Marjanoviću je, kako kaže, najbitnije da mu je porodica bezbedna i da su svi ukućani živi i zdravi.

- Ničega se ne plašim posle svega što sam preživeo, zaista ničega. Bitno mi je da su moja deca zdrava, srećna i da jednog dana stasaju u dobre i vredne ljude. A što se tiče raznih budala koje su na ko zna šta spremne, u našem narodu ih i nema toliko kao u drugim zemljama - dodaje Zoran.

Pokazao tetovaže

Krajem godine Marjanović je na Fejsbuku objavio fotografije na kojima se grudva u snegu sa ćerkom Janom (7) dok na sebi ima samo čizme i šorts. On je pokazao i tetovaže ispod oka, na vratu, ali i na obe ruke. Marjanović je rekao da je veliki pravoslavac i da mu vera znači mnogo u životu.

Zoran Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, čiji je nestanak prijavljen 2. aprila 2016. Izmasakrirano telo pevačice "Granda" pronađeno je sledećeg dana u kanalu na nasipu u Borči. Marjanović je godinu i po dana kasnije uhapšen zbog sumnje da je usmrtio ženu, a 10 meseci kasnije pušten je da se brani sa slobode. Optužnica protiv Zorana dvaput je vraćena na dopunu, a na njeno eventualno potvrđivanje i dalje se čeka.