SRPSKI NARKO KLAN SE SVETI ZA SMRT VOĐE?! Sumnjiva otmica Bolivijca! Kriminalac 2014. ubio Gorana Stavrića, a sada... vraća se njegovim najmilijima (FOTO)

Svetska javnost u šoku

Goran Stavrić
Goran Stavrić, Foto: Alo

Osveta u Boliviji zbog ubistva Srbina! Ekipa Gorana Stavrića (41), srpsko-brazilskog narko-dilera, koji je likvidiran u Peruu pre pet godina, dovodi se u vezu sa otmicom Mauricija Rivijera Landivara (32), brata odbeglog kriminalca, koji se tereti za likvidaciju Srbina.

Kako navode bolivijski mediji, banda krijumčara droge otela je Mauricija 15. aprila i 50 dana ga držala u zatočeništvu. Spasao se 3. juna kada je u čarapu sakrio cedulju i bacio je na susednu parcelu, na kojoj je radio nepoznati zidar (28), koji je zvao policiju. U akciji je uhvaćen jedan od otmičara, zadužen za nadzor i hranjene otetog. Policija sumnja da su otmičari želeli da nateraju Mauriciovog brata, osumnjičenog za ubistvo Stavrića, da se preda.

Stavrić je ubijen jer je kolumbijskoj mafiji navodno dugovao 200.000 dolara za pošiljku droge. Sumnja se da iza otmice mladića stoji Stavrićeva ekipa.

Stavrić je odbegli srpski pljačkaš i brazilski narko-diler, kog je likvidirala kolumbijska mafija ispred „Mekdonaldsa“ 6. jula 2014. u Peruu. Za njim je bila raspisana Interpolova poternica 2011, a navodi se i kao jedan od saradnika Luke Bojovića. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi