Udes
Alo!/ Dejan Briza
Udes

Alo!/ Dejan Briza

Udes, ilustracija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Pročitajte još:

 

Tragedija se desila dan pred Uskrs, oko 22 sata, kada je "pasat", kojim je upravljao Nikola, prešao u suprotnu traku i zakucao se u drvo pored puta. U automobilu su, osim Aleksandre i Nikole, bile njihove kolege Đuro Petrović (60) i Snežana Mirčić (55), koji su teško povređeni.

Branislav Kolarov, muž poginule Aleksandre i brat od strica srpskog fudbalera, jedva smogao snage da govori o tragediji.

- Mnogo mi je teško. Jedva pričam... Od trenutka nesreće čuo sam 5.000 različitih verzija događaja da više ni sam ne znam šta se desilo. Krenuli su na svadbeno veselje, a sada, na praznik, ljudi dolaze da mi izjave saučešće. Kako bih mogao da se osećam? - jedva je izustio Branislav.

Otac nastradalog Nikole, koji nije želeo da otkrijemo njegovo ime, kaže za Kurir da nije toliko važno šta se dogodilo, već da Nikole i Aleksandre više nema.

- Moj sin je radio u Branislavljevoj firmi i oni su kolegijalno išli na svadbu. Znam da je on vozio, ali ne i kako se desio udes. Policija će nas obavestiti nakon istrage. Mada, to više i nije važno. Važno je samo to da je naš sin otišao sa svadbe u smrt - rekao je otac mladog rukometaša.

Nikola Dević

Instagram

Nikola Dević, Foto: Instagram

Živko Kolarov, otac fudbalera Aleksandra Kolarova, potvrdio je da je njihova rođaka nastradala i da je njegov sin obavešten o nesreći.

Ceo kraj plače za Aleksandrom

U komšiluku, na samo nekoliko stotina metara od kuće porodice Dević, bila je bolna tišina.

"ZVALI SU NEKOGA TELEFONOM, PA POTRČALI NA NAS" Heroj sa Košara otišao na Kosovo, kada su ga Albanci videli počela je POTERA: Iz prodavnice smo uleteli u automobil i dali GAS!

- Bili smo mnogo bliski. Ceo komšiluk tuguje za Aleksandrom. Sudbina joj je za sekund skinula osmeh s lica. Umesto da njenoj porodici čestitamo praznik, mi izjavljujemo saučešće. Ovo je nezapamćena tragedija u Pazovi - kažu komšije.

Komšije: Pred Nikolom je bio život

Meštani Nove Pazove juče su u suzama govorili o poginulom rukometašu.

- Bio je sjajan mladić, sportista. Trenirao je rukomet i živeo zdravo. Nije bio sklon alkoholu. Tužno... Život je bio pred njim. Roditelji su ga čekali da zajedno proslave Uskrs, a sada će ovaj praznik pamtiti po zlu - kažu komšije porodice Dević.