Saobraćajna nesreća
M.O.
Saobraćajna nesreća

M.O.

Saobraćajna nesreća, Foto: M.O.

U blizini raskrsnice za Banatsku Topolu, iz pravca Bašaida kretali su se„audi A4“ novosadskih registarskih tablica, kamion i „pežo 206“ kikindske registracije.

Saobraćajna nesreća

M.O.

Saobraćajna nesreća, Foto: M.O.

-Prilikom sketanja levo putničkog vozila „pežo 206“, na njega je naleteo dugi automobil „audi“ koji je preticao kamion koji se nalazio između njih. U „pežou“ su se nalazili vozač i suvozač koji su zadobili lake telesne povrede i onu su vozilom Hitne pomoći zbrinuti u Opštoj bolnici Kikinda. „Audijem“ je upravljala osoba iz Novog Sada koja je na zadnjem sedištu vozila dete i oni su prošli bez povreda-saopšteno je iz Policijske uprave Kikinda.

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, na mestu nezgode izvšen je uviđaj, a putničko vozilo „audi A 4“ odvezla je šlep služba.

Sudeći prema slikama sa mesta saobraćajne nezgode, nesreća je izbegnuta sticajem srećnih okolnosti, s obzirom da su od „pežoa 206“ ostale samo krhotine-prednji i zadnji trap je potpuno uništen, prilikom udara otkinut je zadnji levi točak, a sa vozačeve strane razbijen je prozor i znatno ulubljena vrata. „Audi A4“ prošao je sa neznatnim oštećenjima.

PROČITAJTE JOŠ: