KONAČNO IZREČENA PRESUDA CECINOM KUMU Sud doneo odluku o legendi Crvene zvezde!

Dragiša Binić (57) legendarni fudbaler Crvene zvezde oslobođen je danas optužbe za nezakonitu prodaju igrača Milana Obradovića ruskoj Lokomotiivi za 2,9 miliona maraka, odlučeno je u Višem sudu u Beogradu.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pored njega, optužbe je oslobođen i Jovan Dimitrijević, nekadašnji funkcioner FK Obilić.

Sudija Violeta Jovanović je u obrazloženju presude navela da tužilaštvo nije dokazalo krivicu Binića i Dimitrijevića. Ona je navela da nema dokaza da su njih dvojica, koji su bili funkcioneri FK Obilić, nezakonito prodali Obradovića ruskom klubu.

 

Advokat Dobrivoje Glavonić, branilac Binića rekao je za "Alo!" da je zadovoljan presudom i da je konačno posle više od osam godina doneta odluka u ovom slučaju.

Binić nije došao na izricanje presude ali je za "Alo!" izjavio da je uvek govorio da nema veze sa nikakvom prodajom Obradovića i da je u to vreme obavljao samo funkciju u FK Obilić.

Dragiša Binić
Dragiša Binić, Foto: Alo!/Vladimir Zogović

On je, inače, zvao svoju kumu Svetlanu Cecu Ražnatović za svedoka jer je u to vreme bila predsednica FK Obilić, ali je sud njegov predlog odbio.

Binić je svoju kumu Cecu pozivao da bi potvrdila njegovu odbranu, da on nije stavio potpis na sporni ugovor.

 

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović je priznala krivicu o nezakonitoj prodaji 11 igrača FK Obilić i platila 1,5 miliona novčane kazne. Takođe je provela nekoliko meseci u kućnom pritvoru.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Gradjanin Srbije
  31/12/2018 - 11:16
  Mafijašica, bila i ostala.
 • Korisnik: srbintata
  31/12/2018 - 10:40
  Ima li naivcine da je presuda mogla biti drugacija? Podsetimo se jedinstvenog slucaja u svetu: Ceca je platila POREZ na ZADRZANU sumu od (ras)prodaje igraca...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi