"A, MALI, I TI SI TU!" Strašna ispovest majke ubijenog tinejdžera na Banjici: Izvukao ga je iz kola i prislonio na haubu...

Marija Lepojević, majka Filipa Lepojevića (18), koji je 5. septembra ubijen na Banjici, kaže da je njen sin molio napadača da ga ne ubije.

Banjica ubistvo
Banjica ubistvo, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Filip Lepojević je ubijen hicem ispaljenim u glavu 5. septembra nakon sukoba sa braćom Urošem (24), Petrom (34) i Radovanom Rakoćevićem (37). Kako se sumnja nesrećnom mladiću hitac u glavu ispalio je Petar, dok je Uroš iz drugog pištolja ranio Aleksu Đ. (21) u butinu. S njima je bio još jedan mladić koji je pobegao s lica mesta.

Osumnjičeni mladići su se na saslušanju branili da su Filipa ubili u samoodbrani.

Filipova majka Marija Lepojević kaže da joj je sve što se dogodilo kobne večeri ispričao Filipov drug koji je uspeo da pobegne s mesta zločina.

- Filip je oko 13 sati izašao iz kuće i našao se s njima dvojicom. Šetali su gradom i ručali, a pre 17 sati su trećeg mladića pozvali da dedi, koji slavi 95. rođendan, odnesu paket piva. On živi blizu Rakočevića - priča ona.

Ona kaže da su momci stigli do parkinga na Bulevaru oslobođenja i da ih je tada video Petar Leković, koji je imao kačket i zaštitnu masku.

- Kada su završili posetu, seli su u "foksvagen polo" i ispred njih se pojavila "škoda" u kojoj su bila braća, koja su izašla i počela da tresu njihov automobil i da im psuju sve po spisku. Taj treći momak kaže da je mislio da će se prevrnuti. U jednom trenutku Petar je lupao na prozor Aleksi, koji je bio vozač, a zatim je ugledao mog sina na mestu suvozača i rekao mu: "A mali, žakulji, i ti si tu?!" Zatim ga je izvukao iz kola, držeći ga za revere i prislonio na haubu. Direktno ga je udario po čelu sa cevi pištolja i vikao mu: "Šta je? Šta je? Šta je bilo?" - jedva izgovara neutešna žena.

Marija navodi da je filipov drug inspektorima do detalja ispričao kako je došlo do ubistva.

- Mogu samo da zamislim koliko se moj sin uplašio. Rekao je Petru: "Šta ti je? Nemoj molim te. Šta vam je?!" To je Rakočevića, izgleda, dodatno razbesnelo, pa mu je odgovorio: "Ma šta šta mi je?!" Filip je tada okrenuo glavu u stranu, a ovaj je krenuo opet da ga udari sa cevi i u tom trenutku je opalio metak - rekla je tinejdžerova majka.

Povezane vesti

 • Korisnik: okupatori
  17/09/2020 - 01:04
  bagra crnogorska doveli svoje divljaštvo na Banjicu
 • Korisnik: Branko
  17/09/2020 - 00:02
  Smrtna kazna za ubicu!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi