RASEKAO MU ARKADU CICOM! Strašan napad u školi, direktor opomenuo učenika da ne jede na času, ovaj izašao napolje, a kada se vratio nastao je užas!

L. S. (14) u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" na Zorana Đurića nasrnuo sedištem od bicikla. Direktor u šoku i oporavlja se od napada.

Škola
Škola, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Učenik osmog razreda L. S. (14) OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Mitrovici, u utorak je nasrnuo na direktora ove škole Zorana Đurića, tako što ga je sedištem od bicikla udario u glavu i rasekao mu arkadu. U hitnoj službi Đuriću je odmah sanirana rana i stavljena kopča iznad desnog oka i on se oporavlja od fizičkog napada i šoka.

U međuvremenu, ovaj incident prijavljen je novosadskoj školskoj upravi, policiji, Gradskoj upravi za obrazovanje, nadležnima koji će odlučivati o daljem toku ovog postupka.

Učionica klupa škola
Učionica klupa škola, Foto: Dejan Briza

Nemili događaj koji se desio oko devet časova ujutru, usledio je kada je direktor u redovnom obilasku odeljenja, za vreme časa, opomenuo četrnaestogodišnjeg učenika, da ne jede na času, već da to radi za vreme odmora. Tada je revoltirani osmak izašao iz učionice, doneo sedište od bicikla i njim pogodio direktora u glavu. O ovom incidentu u "Jovinoj" školi u utorak niko za "Novosti" nije želeo da govori. Dok je Đurić davao izjavu u policiji, na njegov mobilni telefon javio se prijatelj, koji nam je rekao da se direktor veoma potresao, te da nije u stanju da daje izjave za medije.

- Razgovarao sam sa direktorom odmah nakon incidenta i on je sada dobro. Lokalna samouprava osuđuje ovakvu vrstu nasilja i čekamo da nadležne institucije utvrde činjenično stanje, nakon čega će se znati dalji koraci - kaže, za list, Ilija Nedić, načelnik Gradske uprave za obrazovanje, sport i kulturu u Sremskoj Mitrovici.

Ruski "Antonov" sleteo na aerodrom u Batajnici, paket koji su doneli ledi krv u žilama naših neprijatelja

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 15:11 - 16.10.2019. 15:29 Veliko pojačanje našim snagma.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica potvrđeno je da je došlo do fizičkog napada u školi, ali nisu mogli da iznose detalje zbog istrage koja je u toku.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mlso
  17/10/2019 - 18:12
  kad tuce direktora tuce I roditelje zakoni su krivi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi