Sabrina N.
Facebook

 

Sabrina N.

Facebook

Sabrina N., Foto: Facebook

Nakon što je Srbijom projurila vest o bebi koju je u mestu Sonta, nedaleko od Apatina, mlada majka Sabrina N. (25) ostavila u septičkoj jami, a iz izvora bliskih istrazi se navodi da je dete mrtvorođeno, te da nema elemenata ubistva.

Obavljena je obdukcija koja je pokazala da se ne radi o ubistvu deteta, čak ni pri porođaju, te da zbog toga postupka najverovatnije neće ni biti.

Mlada majka Sabrina N. zadržana je u policiji tokom 48 časova, a uskoro će biti i njeno saslušanje u tužilaštvu, kada bi trebalo da bude utvrđeno i njeno psihičko stanje.

S obzirom na to da ona i njen suprug Kristijan N, koji je i prijavio slučaj, imaju još dvojicu sinova - trogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka - alarmiran je i apatinski Centar za socijalni rad. U slučaju da postupak ne bude pokrenut, kao što će nezvanično biti slučaj, majka će se vratiti deci.

- Kada je muž došao iz Mađarske u kojoj radi, žena mu je priznala šta se desilo - kaže izvor blizak istrazi navodeći da svoju mrtvu bebu nije sahranila, već da ju je uvila u ćebe i odložila u improvizovanu septičku jamu.