Stefanović: "Tu se nešto ne slaže, kao i u priči o otmici"

Tanjug/Alo.rs/N.P.M. | vesti 2018-07-20 13:59:42 2018-07-20 13:59:42

Ministar kaže da je tužilac konstatovao da događaj nije prijavljen nijednom državnom organu.

Tanjug/Sava Radovanović 20.07.20

Slučaj novinara Stefana Cvetkovića u najmanju ruku je neobičan, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, te da tu nažalost nema novosti, iako je Cvetković kontaktiran nakon medijskih navoda o oružanom napadu na njega.

"Tužilac ga je zvao i on u tom razgovoru praktično nije rekao ništa. Tužiocu je rekao da mu treba još četiri, pet dana da se sabere, prikupi informacije i da mu se obrati", rekao je Stefanović nakon svečanosti povodom uručenja rešenja za prijem u stalni radni odnos u MUP diplomiranim studentima Kriminalističko-policijske akademije.

Ministar kaže da je tužilac konstatovao da događaj nije prijavljen nijednom državnom organu.

Kako kaže, Bela Crkva je mala opština i sigurno bi neko čuo i jedan pucanj, a ne ceo rafal.

Stefanović smatra da je u najmanju ruku čudno što nema rupa od metaka, čaura, izbušenih kola i svedoka, koji su kako je Cvetković rekao bili sa njim.

"Nameće mi se zaključak da se tu nešto ne slaže, kao i u priči o otmici", rekao je on podsećajući na sporne detalje Cvetkovićeve priče - gde je otet, kako je zvao i slao poruke porodici, gde i kako su ga otmičari pitali gde da ga ostave, u kom delu grada..."

Ministar je istovremeno apelovao na građane da sve što znaju prijave policiji, kako ona ne bi reagovala na osnovu medijskih senzacija.

"Sve ćemo uvek ispitati, ali ovako nešto nema smisla", zaključio je Stefanović.

Expand player
Pogledajte više