POČELO JE 11. MAJA Stariji sin (10) zatekao horor scenu, pa pozvao ujaka?! Trostrukom ubistvu prethodilo OVO

Tragedija u Novom Sadu potresa celu Srbiju

Goran Janković
Goran Janković, Foto: facebook.com

Za trostruko ubistvo koje se dogodilo jutros u Novom Sadu kada su ubijena tri člana porodice Pajić - Branislav (57), njegova supruga Nada (57) i ćerka Mirjana Janković (32), glavni osumnjičeni je Goran Janković (36), Mirjanin suprug, kog je ubijena žena je policiji prijavila za nasilje 11. maja.

Kako se saznaje, tog 11. maja, policija je otišla u kuću dvoje supružnika, po Mirjaninom pozivu, na licu mesta napravila je zapisnik i podnela krivičnu prijavu za verbalno i fizičko nasilje.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, zadržavanje Gorana u pritvoru je izostalo, jer Tužilaštvo nije donelo takvu odluku. Stoga je Goranu Jankoviću određena samo zabrana prilaska na mesec dana.

Nasilje u braku i razvodi

Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić, ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male dece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

- Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete. Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili - priča komšinica porodice Pajić.

Novi Sad, ubistvo
Novi Sad, ubistvo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Međutim, i nakon što su dobili drugo dete, ponovo su nastali problemi i Mirjana je Gorana ponovo 11. maja prijavila za nasilje u porodici i vratila se kod roditelja. On je tada dobio zabranu prilaska.

Deca gledala ubistvo

Prema nezvaničnim informacijama, trostruko ubistvo, u kom su stradali Mirjana Janković i njeni roditelji Branislava i Nada, gledala su njena deca.

Naime, stariji dečak koji ima 10 godina je video, navodno, kako mu otac ubija majku, a potom i baku i deku, a onda je pozvao ujaka Mladena Pajića, brata ubijene Mirjane.

Mladen je došao u kuću, zatekao horor scenu i o svemu obavestio policiju. Mlađi sin, koji inače ide u vrtić, takođe je u trenutku zločina bio u kući.

Novi Sad, ubistvo
Novi Sad, ubistvo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Goran je vulkanizer iz Veternika i u poslednje vreme je u lošim odnosima sa ubijenom Mirjanom, zbog čega ga je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici. Goran je tada dobio zabranu prilaska. Uz to, ima i prijavu za ilegalno posedovanje oružja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi