Cakana, Nebojša Negić
Alo!/ Rajko Ristić
Cakana, Nebojša Negić

Alo!/ Rajko Ristić

Cakana, Nebojša Negić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Nebojša Negić (63) naleteo je automobilom „tojota“ na Dragoslava Đorđevića (84), koji je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. U ulici nije radila rasveta.

Advokat Nebojša Negić (63), suprug pevačice Dragice Radosvaljević Cakane, svojom „tojotom“ je krajem decembra, u Sremčici u Beogradu, oborio pešaka Dragoslava Đorđevića (84), zvanog Sekirče, koji je tri nedelje kasnije preminuo.

Đorđević, koji je, kako je utvrđeno, pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza, u nesreći je zadobio teške povrede, a izdahnuo je u sredu u bolnici. Da tragedija bude još veća, Negić i pokojni Đorđević navodno su komšije u prigradskom naselju u kom se nesreća i dogodila.

Dao izjavu

- Sve se dogodilo 24. decembra prošle godine oko 16.30. Negić je bio za volanom „tojote“, kada mu je komšija izleteo s leve strane vozila. Stub ulične rasvete nije radio, pa je moguće da je i to smanjilo vidljivost na putu - kaže izvor Kurira iz istrage.

On napominje i da je pevačicin suprug sačekao patrolu policije, koja je obavila uviđaj na mestu nesreće.

- Od njega je uzeta izjava i napravljen je zapisnik. Teško povređeni Đorđević prebačen je u bolnicu, u kojoj je preminuo tri nedelje kasnije, tačnije 15. januara - dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima, istraga je u toku i tek pošto budu prikupljeni svi dokazi i obavljeno saobraćajno-tehničko veštačenje, sa sigurnošću će moći da se kaže da li je Cakanin muž kriv ili ne.

Cakana

Screenshot Instagram/cakanaoffic

Cakana, Foto: Screenshot Instagram/cakanaoffic

 

- Zasad sve ukazuje da nema njegove krivice, odnosno da nije bio u mogućnosti da izbegne nesreću, ali nadležni tek treba da ispitaju šta se tačno dogodilo - objašnjava izvor i dodaje da očevidaca nesreće nije bilo.

Dragoslav Đorđević juče je sahranjen u Sremčici.

- Cela Sremčica poznavala je Dragoslava, to jest Sekirčeta, kako smo ga svi zvali. Ne možemo da verujemo da je tako nastradao. Bio je varilac, svima je nešto radio oko kuće ili ograde, pa čak i Cakani i njenom mužu. Mislim da im je vario ogradu - kaže komšija koji je juče došao na Đorđevićevu sahranu.

Krenuo po prase

On kaže da je Sekirče kobnog popodneva krenuo po prase za praznike.

- Imao je dva sina i ćerku, suprugu, unučiće. Verovatno se pripremao da ih okupi i ugosti za Novu godinu. Umesto da se vesele i slave, svaki dan su ga obilazili u bolnici. Svi smo se nadali da će se oporaviti, ali eto, posle tri nedelje borbe, ipak nije izdržao - dodaje komšija i dodaje:

- Ni Negiću ni Cakanoj nije lako. Sigurno im je teško palo to što se dogodilo.