Šta se dešava sa Zoranom Babićem i ostalim povređenima u teškom udesu?

D. I. / M. I. | vesti 2019-02-01 11:00:38 2019-02-01 11:00:38

Prilikom naletanja "škode superb" beogradske registracije u "astri" knjaževačke registracije poginula je Stamenija Gligoijević/53/ iz sela Debelica kod Knjaževca dok je pet osoba povređeno.

D.I.

Povređeni u saobraćajnoj nesreći u četvrtak oko 8,30 časova kod Doljevca, nadomak Niša, dan posle udesa, uspešno se oporavljaju.

Pročitajte još:

 

Naime, prilikom naletanja "škode superb" beogradske registracije u "astri" knjaževačke registracije poginula je Stamenija Gligoijević/53/ iz sela Debelica kod Knjaževca dok je pet osoba povređeno. Najteže povrede zadobili su direktor Koridora Srbije Zoran Babić i saputnica u "astri" M.A.

 

Babić je zbog preloma butne kosti prebačen u Beograd, a ostali zadržani u niškom Urgentnom centru.

- Trenutno kod nas je zadržana samo M.A./54/ koja ima prelom grudnog koša. Ona je teško povređena i na aparatima je ali se veruje da trenutno nije životno ugrožena. Svi ostali iz ovog udesa sa lakim povredama pušteni su na kućno lečenje, rekao je portparol Klinikog centra u Nišu Nikola Panić.

Pročitajte još i ovo:

 

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu potvrđeno je da je u trostrukom sudaru kod naplatne rampe Doljevac , jedna osoba poginula i da je jedna u kritičnom stanju i da je pričinjena velika materijalna šteta. Kada je reč o uzroku udesa rečeno je da se razmatraju svi podaci sa uviđaja radi kompletnog zaključka ali se sumnja da je svemu kumovala gusta magla i neprilagođena brzina ulovima saobraćaja. Istarga je u toku.

Vozaču "škode superb" D.S. posle nesreće uzeta je krv za analizu na alkohol. Prema prvim nalazima dostavljenim Osnovnom jabnom tužilaštu u nišu, D.S. prilikom udesa nije imao alkohol u krvi.

 

Expand player
Pogledajte više