OTIŠAO U TUĐINU DA OBEZBEDI PORODICU Srbin ubijen na Novom Zelandu! Sinovi Aleksa i Stefan ga nose u kovčegu

Goranovom ubistvu prethodila velika tragedija

Aleksa i Stefan Milosavljević
Aleksa i Stefan Milosavljević , Foto: Facebook Printscreen

Tinejdžer Sidni Džejdan Kokiri (18) koji je na Novom Zelandu ubio Srbina Gorana Milosavljevića iz Paraćina tokom pljačke osuđen je na dve godine zatvora.

Milosavljević je radio kao čuvar u supermarketu u kojem je Kokir 2. maja prošle godine ukrao kutiju za donacije i pokušao da pobegne. Milosavljević je zaustavio tinejdžera koji je pokušao da ga udari, ali nije uspeo. Goran je tada udario tinejdžera u lice i zgrabio ga za vrat tražeći od njega da napusti prodavnicu.

Kada ga je Milosavljević pustio, tinejdžer ga je udario, a Srbin je pao i udario glavom o beton. Čitav incident su snimile sigurnosne kamere. Majka tinejdžera je ohrabrivala sina da pobegne. Sledećeg dana Milosavljević je preminuo u bonlici u Oklandu. Kokiri je uhapšen i optužen za ubistvo iz nehata.

Nijedan od dva sina nastradalog Srbina, Aleksa i Stefan, nisu želeli da prisustvuju izricanju kazne, ali su njihove izajve pročitane na sudu. Najstariji sin ubijenog Srbina je u svojoj izjavio otkrio da je otišao kod oca u bolnicu čim je čuo šta se dogodilo.

- Nadali smo se čudu, ali to se nije dogodilo. Ja sam još uvek sam slomljen iako je prošlo 10 meseci, uvek ću imati rupu u srcu. Barem smo imali priliku da ga vidimo poslednji put i da se pozdravimo sa njim - stoji u njegovoj izjavi.

Najmlađi sin je rekao da se molio da njegov otac preživi.

 - On je naporno radio da bismo mi imali bolji život. Želim da bude ponosan na nas - istakao je on.

Goranovo ubistvo bilo je još jedna tragedija koja je zadesila porodicu Milosavljević. Naime šest meseci pre Goranove smrti njegovi roditelji su poginuli na auto-putu kod Umčara nakon što su ga ispratili na avion za Novi Zeland. Prilikom teške saobraćajne nesreće u kolima je bio i Goranov mlađi sin, star 15 godina, koji je preživeo.

Tenejdžer koji je ubio Gorana, već je odranije poznat policiji. On je još u decembru 2017. godine, imao dve optužbe za provalu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi