EKSKLUZIVNI SNIMAK: Američki milijarder sleteo u Beograd, a ovom Srbinu je poverio da obavi težak posao

S. Dž. S / M.Ž. | vesti 2018-09-04 13:16:10 2018-09-04 13:16:10

Toni Robins boravio je u Beogradu.

Printscreen: Youtube

Američki milijarder Toni Robins boravio je u Beogradu u najvećoj tajnosti, a svoju bezbednost je poverio srpskom telohranitelju Predragu Balcacanoviću, predsednik Svetske asocijacije telohranitelja za Srbiju sa licencom za rad u više od 30 zemlja.

Kako smo saznali, on je 2. septembra, u 14 sati, privatnim avionom doleteo na Aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu, a potom se sastao sa srpskim biznismenima jer planira da investira u Srbiji. Bio je u pratnji nekoliko saradnika, kada je izašao na VIP izlaz beogradskog aerodroma. Ispred ga je čekao automobil i naš bodigard Predrag Balcacanović, koga je angažovao po preporuci.

Plan njegove posete bio je tajna, kao i cela ruta od Amerike do Beograda. 

- Sastanci su trajali od nedelje po podne do tri ujutru narednog dana. Iz Beograda je odleteo u ponedeljak ujutro svojim avionom. U Srbiji je bio prvi put, ali nije želeo publicitet. Pre dolaska je od saradnika zahtevao maksimalnu diskreciju. Tačno vreme sletanja bilo je tajna sve do 11 sati, kada je potvrđeno beogradskom aerodromu - navodi naš dobro obavešten izvor.

 

Pozvali smo Predraga Balcacanovića u pokušaju da saznamo nešto više, ali je on odbio da daje izjave za medije. Toni Robins je poznat po edukacijama za biznismene. U poslu je već 40 godina, ima 31 kompaniju u sedam različitih industrija i više od pet milijardi dolara prometa godišnje.

- Tražio je da ga čuva Balcacanovića, prvi čovek Svetske asocijacije telohranitelja za Srbiju sa licencom za rad u više od 30 zemlja, jer je za njega dobio preporuke. Poznato je da ova asocijacija uvek angažuje svoje članove u zemlji u koju poznata ličnost putuje, jer je to mnogo jednostavnije i jeftinije od varijanta da vodi lično obezbeđenje na drugi kraj sveta. U ovom slučaju sa Tonijem je došlo nekoliko telohranitelja iz američkog tima - navodi naš sagovornik.      

Balcacanović je predsednik Srpske asocijacije telohranitelja S.A.B. i Svetske trening asocijacije za obuku telohranitelja. Nosilac je instruktorskog crnog pojasa bliskog borenja i samoodbrane. Prva slavna ličnost koju je čuvao bila je Jelena Karleuša. Angažovala ga je pre desetak godina po preporuci. Brinuo je o njenoj bezbednosti oko godinu dana i dobro su sarađivali. Popularnost su mu doneli Goran Stojićević Karamela i emisija „Balkanske prevare“, a posle toga je čuvao brojne poznate ličnosti, od muzičkih zvezda kao što je Goran Bregović do mnogih političara. 

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više