Žandarmerija, policija, sud, hapšenje
Alo!/Masanori Josida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dragan Đanković (39) i njegov otac Mirko (66) iz Šida, koji su uhapšeni posle zaplene 800 kilograma kokaina na jedrilici kod Azorskih ostrva, bili su samo „mule“ u prevozu droge za šefove mafije! To za „Alo!“ kaže detektiv Božo Spasić i navodi da je droga vredna 50 miliona evra, verovatno, bila namenjena ruskom ili evropskom tržištu.

Vučić doneo epohalnu odluku, tiče se srpske vojske!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna. VAŽNE INFORMACIJE ZA BIRAČE Izbori u Srbiji više neće izgledati isto! Stefanović otkrio šta se sve menja!

- Naručilac je verovatno platio pet miliona evra za robu i opremu. Moguće je da je ova pošiljka žrtvovana da bi posle nje prošao, recimo, transport kokaina od 300.000 evra, jer mafija tako radi. Sigurno ih je otkucala suparnička ekipa, ali su se i današnji veliki dileri osilili, pa ih lako provale - kaže Spasić.

Pročitajte još:

Dragan Đanković se na saslušanju branio ćutanjem jer zbog visokog krvnog pritiska nije bio u stanju da iznese odbranu, rekla je za „Alo!“ njegov advokat Irena Vračarević. Mirko Đanković je pak izneo odbranu, a njegov advokat Svetislav Jovanović izjavio je da su se zbog njegovog teškog zdravstvenog stanja protivili određivanju pritvora. Tužilaštvo je tražilo da se obojici odredi pritvor kako ne bi pobegli i ponovili krivično delo. Na jedrilici su uhapšeni Vladislav Funštajn (44) iz Erdevika, Meksikanac Emanuel Alehandro (24) i Rus Sergej Rašokin (48). 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina