Strahinja Stojanović, Sonja Suarez Gomez
Printscreen
Strahinja Stojanović, Sonja Suarez Gomez

Printscreen

Strahinja Stojanović, Sonja Suarez Gomez, Foto: Printscreen

Prve analize raznetog džipa BMW X5 u kojem je bio nastradali Strahinja Stojanović ukazuju na to da je u likvidaciji najverovatnije korišćen plastični eksploziv P500, poznatiji kao C-4

BMW je nekoliko trenutaka pre eksplozije izašao iz garaže. Pretpostavlja se da su ubice bile u blizini da bi mogle da se uvere da li je Strahinja za volanom

Policija pokušava da dođe do video-snimaka nadzornih kamera koji bi im pomogli da nađu ubice

Na gotovo identičan način ubijen je i Siniša Milić Boske (44), bivši pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice i Pete uprave za obezbeđenje MUP-a, koji je čuvao socijalistu Zorana Bakija Anđelkovića, dok je posle otpuštanja iz policije postao glavni operativac klana Luke Bojovića. On je dignut u vazduh 19. juna 2018. na semaforu na Autokomandi, u Beogradu. Tada je korišćen C-4, koji je aktiviran pozivom sa mobilnog telefona.

Preporučujemo i:

Prava je sreća da u trenutku eksplozije Strahinjinog džipa u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu niko od prolaznika nije povređen. Detonacija se dogodila u 12.15 na svega nekoliko metara od autobuske stanice.

Na jednoj od fotografija koje je Kolumbijka objavila na svom Instagramu vidi se da Strahinja Stojanović na desnoj ruci imao tetoviranog srpskog viteza Banović Strahinju. Interesantno je da je ona i pre veze sa Strahinjom objavljivala fotografije sa dalekih destinacija na istoku i fotografije s Arapima, navodeći da su joj šeici prijatelji.

Sumnjičen za ubistvo svog oca

- Ta likvidacija nije nerasvetljena. Verovalo se da je Paja ubijen zbog kriminalnih kontakata i poslova svog sina. Pojedini mediji su posle zločina objavili da policija sumnja da je Paju ubio upravo sin Strahinja, navodno jer mu je zlostavljao majku. Paja je robijao zbog silovanja, pokušaja ubistva, razbojništva, a verovalo se da nije pripadao nijednoj ekipi - navodi naš izvor.

Pročitajte još:

Komentari (1)

sale kg

15.09.2020 01:28

Onaj ko je hteo da ga ubije, ne gleda instagram nego ga prati uzivo danima