Aleksa Šorović, Jagodina
Alo.rs
Aleksa Šorović, Jagodina

Alo.rs

Aleksa Šorović, Jagodina, Foto: Alo.rs

Snimak šamaranja podelio javnost! Z. P. (37), supruga nastavnika fizičkog Marjana P. (43), uhapšena je zbog snimka na kojem se vidi kako u parku naočigled druge dece šamara Aleksu Šorovića (14), dok je protiv njenog muža podneta krivična prijava.

Zoran Šijan sa drugom ženom Goranom

Facebook, Puls asfalta

Na „jutjubu“ je pre nekoliko dana osvanuo snimak na kojem se vidi kako se žena i muškarac zaleću ka dečaku i kako ona urla na njega i šamara ga naočigled prisutne dece. Ispostavilo se da su na snimku nastavnik fizičkog Marjan P. iz škole „Goran Ostojić“ iz Jagodine i njegova supruga. Aleksina majka Ljiljana Šorović kaže da je njihov sin pištoljem na vodu prskao njenog sina, koji ga je samo zaplašio da bi prestao. Međutim, dečak je otišao kući po roditelje, koji su posle toga nasrnuli na Aleksu.

Pročitajte još:

- Supruga nastavnika je uhapšena zbog nasilničkog ponašanja i sumnjiči se da je 17. juna ispred jedne stambene zgrade, zajedno s mužem, napala dete. Njoj je određeno zadržavanja do 48 sati, dok je protiv nastavnika podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje - saopštila je policija.

Međutim, ovaj snimak je podelio javnost - jedni osuđuju ponašanje bračnog para, dok su s druge strane iznete tvrdnje da je Aleksa agresivan i problematičan!

Nastavnik fizičkog Marjana, koji se vidi na spornom snimku, rekao je za „Alo!“ da je istraga u toku.

- Nemam komentar. Stvarno ne mogu da dajem izjave - kratko je rekao nastavnik i otac dečaka koji se žalio na Aleksu.

- Ogorčen sam i kao roditelj i kao čovek jer je velika nepravda učinjena nastavniku. Odlično poznajem i dete koje je udareno i porodicu iz koje potiče. Dečak je veoma agresivan, naša ćerka je išla u odeljenje s njim. Polomio joj je ruku, ubadao je šestarom i maltretirao je do besvesti. Od škole smo dobili savet da ga prijavimo, ali smo mislili da mu treba pružiti šansu. Znali smo da dolazi iz problematične porodice. Ćerku smo prebacili u drugo odeljenje, dok je dečak kasnije izbačen iz te škole - ispričao je Nebojša Arsenijević, otac devojčice, za „infocentrala.rs“, dodajući da su on i njegova žena spremni da svedoče na sudu.

Pavle Grujić

facebook.com

- Taj mali puši, pije, duva travu, maltretira sve oko sebe i veliko je pitanje šta bi svako od nas učinio da mu neko takav maltretira dete? Kada je naša ćerka imala problem s njim, pokušali smo da razgovaramo s majkom, ali nas je ona molila da ga ne prijavljujemo policiji.

Majka kaže da on ima srčanu manu, a ne zna da joj sin puši, pije i puši marihuanu? - izjavila je majka devojčice, koju je Aleksa maltretirao.

Pozvali smo juče majku Ljiljanu da proverimo da li su ove optužbe tačne, ali je ona bila nedostupna. 

Igor Stamenković

Facebook/Printscreen/Igor Stamen

 

 

Komentari (2)

NikolaV

20.06.2019 22:59

A kako da odbranite dete od psihopate? Roditlji neće da ga obuzdaju, država kaže da može da radi šta hoće jer je dete? Kakvo jebeno dete ja sam sa 12 apsolutno bio svestan svih svojih postupaka. Vremena su se promenila deca ranije sazrevaju vreme je da se menja zakon. Ne može više da vam nečiji debil maltretira dete. U zatvor ili uz pratnju policije u skolu iz skole kući i za vreme škole treba da stoji jedan plavac pored njege.

bobi

21.06.2019 08:02

Ma treba streljati majku her je branila svoje dete !