"PADA KIŠA, PUT JE KLIZAV..." Snežana je danas poginula u stravičnoj nesreći u Aleksincu, ovo su bile njene POSLEDNJE REČI!

Pedesetdvogodišnja Snežana Milić iz Aleskinca poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas po podne kod sela Adrovac u aleksinačkoj opštini. Snežana je bila vaspitačica u Osnovnoj školi za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju "Hristina Markišić" u Aleksincu.

Snežana Nena Milić
Snežana Nena Milić, Foto: Privatna arhiva

Bila je zadužena za dovoz i vraćanje dece iz škole do odredišta u susednim selima. Danas pri povratku iz škole Snežana je bila u kombiju sa vozačem i dva deteta.

- Kiša pada i put je klizav - rekla je Snežana svom suprugu preko mobilnog dok su se putovali ka selu.

Snežana Nena Milić
Snežana Nena Milić, Foto: Privatna arhiva

Bile su to njene poslednje reči jer trenutak kasnije kombi se sudario sa kamionom.U sudaru Snežana je zadobila smrtonosne povred ekojima je ubrzo podlegla.Jedan dečak je zadobio lakše ozlede i posle pregleda u alaksinačkoj bolnici pušten kući dok je devojčica sa povredama kuka i ruke prebačena na Dečiju hirurku i ortopedsku kliniku u Nišu a vozač kombija zbog povreda glave na Neurohirurgiju KC Niš.

U aleksinačkoj školi ističu da je Snežana bila veoma omiljena medju decom kao uzoran vaspitač u kolektivu za koji je ovo veliki gubitak.

Veruju da je vozač kombija bio iskusan ali da je svemu kumovalo nevereme,obilna kiša i klizav kolovoz. Policija je obavila uvdjaj i u toku je utvrdjivanje uzroka udesa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi