Ubistvo, Kaluđerica
Alo!
Ubistvo, Kaluđerica

Alo!

Policija odvodi Milajna Zlatovića nakon ubistva majke, Foto: Alo!

Kada mu je u Višem javnom tužilaštvu saopšteno da se sumnjiči da je u nedelju popodne majci smrskao lobanju, on se pravdao da je tek došao sebi, ali da ima „prekid filma“ i da se ne seća šta se dogodilo.

Tragedija se dogodila u nedelju, 14. aprila, oko 14. 30, u ulici Stevana Sinđelića 115 u beogradskom naselju Kaluđerica.

Pročitajte i:

Policija je u dvorištu porodične kuče, u kojoj su Zlatkovići nekoliko godina živeli kao podstanari, zatekla bizaran prizor. Miljan je mirno sedeo pored tela majke kao da se ništa nije dogodilo.

Ubistvo, Kaluđerica

Alo!

Zločin šokirao meštane Kaluđerice, Foto: Alo!

Kako smo saznali, on je udarao majku ašovom po glavi, sve dok nije izdahnula. Prilikom hapšenja nije pružao otpor, delovao je odsutno, kao da ne zna šta se događa.

- Bio sam u našoj kući sa devojkom do 14 sati… Nemam pojma zašto sam ubio majku! Ne sećam se ni kako ni zašto, imam prekid filma! Ničega se ne sećam, čak ni toga da je došla policija i uhapsila me - ispričao je Zlatković juče na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pročitajte i ovo:

Kako saznajemo, uskoro će njegov otac Kosta biti saslušan kao svedok. Utvrđuje se da li je u trenutku ubistva Miljan bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci, s obzirom na to da je bio potpuno skamenjen prilikom hapšenja.

- U policiji se branio ćutanjem i nije želeo da se izjašnjava o krivici. Međutim, u tužilaštvu je konačno progovorio. Verovatno će i njegovu devojku saslušati jer je i ona neposredno pre ubistva bila s njim u kući - ispričao je izvor.

Naš izvor iz istrage navodi da je Miljan dugogodišnji narkoman i da je njegova zavisnost kumovala tragediji.