Slobodan iz Arilja slao devojčici (13) gole fotografije, isplivala nikad odvratnija prepiska! (FOTO)

Alo.rs/ N.M. | vesti 2019-10-04 17:07:57 2019-10-04 17:07:57

Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije.

Facebook printscreen

Lovci grupe "Stoppedofilima" otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica  (diverzija).

Pročitajte još:

Čovek najpre je započeo konverzaciju sa maloletnicom, a potom joj je pisao da će je oženiti, da bi joj nekoliko meseci slao svoje gole fotografije pozivajući devojčicu da stupi sa njim u seksualni odnos.

Počelo je s naizgled bezazlenim porukama, u kojima joj je govorio da "ostavi knjigu i da mu da neku sličicu" i da mnogo želi da se upoznaju.

Onda je započeo s pitanjima o seksu, a kao odgovor je od devojčice dobijao odgovor da ona ima samo 13 godina, i da je suviše mlada za to.

 

Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije. Ispitivao ju je i da li ima oca, da li su njeni razvedeni, i insistirao na tome da ona treba da se uda za njega, da mu rodi dete, ali da mu pre upoznavanja pošalje gole slike.

- Idi u kupatilo, slikaj i grudi i picu, slikaj sve... Probaj, neće boleti... prvo mazi da bude vlažna, pa gurni prstić...

Devojčica ga je pitala da li je "njegovu bivšu devojku bolelo prvi put, i koliko je imala godina", da bi on napisao "isto kao ti, sedmi razred. malo je bolelo, bio sam nežan. Jesi li videla koliki je ku*ac?" - pisao joj je.

Građanin ostavio auto nasred ulice i blokirao im kolonu, a onda je usledio obračun!

AUTOR: Alo.rs/Blic/A.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 16:27 - 04.10.2019. 16:34 Protest se nastavlja Protest taksisti Slavija, Foto: Alo!/Vladimir Marković * Protest taksista u Beogradu pratila je serija sitnih incidenata * Čarke zabeležene na Trgu Nikole Pašića i na uglu Cvijićeve i Jaše Prodanovića * Muškarac automobilom blokirao taksiste, posle čega je usledila rasprava Današnje protestno okupljanje beogradskih taksista pratila je serija sitinih incidenata, gde su srećom izbegnute teže posledice.

U grupi u kojoj su objavljene fotografije napisano je sledeće:

Pažnja Arilje, pažnja Srbija! Objavljujemo deo prepiske sa predatorom koja je trajala više meseci.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Expand player
Pogledajte više