Hitna pomoć
Alo!/ Masanori Jošida

 

Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na Pančevačkom mostu

* Očevici kažu da je auto bio potpuno smrskan

* Dvoje je teško povređeno

Ovako svoju priču započinje jedan od očevidaca jutrošnje nesreće na Pančevačkom mostu kada je automobil marke "reno klio" sleteo sa mosta i pao sa visine od oko 15 metara. U toj nesreći teško su povređeni mladić (25) i devojka (19).

Vozilo potpuno smrskano! Izvlačili ih vatrogasci!

AUTOR: RTS/D.S. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:24 - 01.09.2019. 07:52 Užas! Pančevački most, Foto: Alo!/Masanori Jošida Dve mlađe osobe teško su povređene kada je oko 6 sati sa Pančevačkog mosta izleteo automobil i pao na plato u blizini ulice Despota Stefana. AUTOR: Danica Ćuruvija DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:00 - 01.09.2019.

- Došao sam na pijacu i u jednom trenutku čujem škirpu guma koja je trajala dugo, kočio je nekih 100 metara sigurno. Mora da je vozio jako velikom brzinom čim nije uspeo da se zaustavi.

- Čulo se škripanje i onda ogroman prasak, kada smo pogledali imali smo šta i da vidimo. Automobil je bio na krovu koji je bio potpuno spljošten, delovalo je kao da je skroz poropao, a svuda okolo su bili staklići i delovi automobila - kaže jedan od očevidaca i dodaje da je ubrzo nakon nesreće stigla hitna pomoć.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema rečima očevidaca mladić i devojka bili su u svesnom stanju u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći.

- Troja kola Hitne pomoći i vatrogasaca su jako brzo stigli i počeli da se seku automobil, a mi više nismo prilazili. Bilo je užasno, prošle godine je automobil izleteo sa mosta oko 50 metara niže nego sada. Užasne scene - navodi prodavac sa obližnje pijace ribolovačke opreme.

automobil je uklonjen sa mesta na koje je pao.

Podsećamo, saobraćajna nesreća se dogodila rano jutors oko 5.20 kada je iz još nerazjašnjenih razloga automobil marke "reno klio" sleteo sa Pančevačkog mosta. U nesreći je teško povređen muškarac (25), kao i devojka (19) koja je bila u automobilu sa njim.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!