Skota treba ubiti

Ekipa Alo! | vesti 2016-07-10 23:18:21 2016-07-10 23:18:21

Porodica monstruma i dalje ne može da se oporavi nakon stravičnog zločina koji je Vladica počinio.

Suzana Božinović

Njegov brat Perica Rajković za „Alo!“ kaže da bi sam presudio bratu, samo da je mogao:

- U tom momentu, dok su ga smeštali u auto, pokušao sam da dođem do njega da mu presudim, jer skota treba ubiti! Odvezli su ga, a ja sam od muke svom snagom udario u traktor i povredio ruku. On je i našu porodicu zavio u crno - kaže Perica Rajković, rođeni brat monstruma. Njemu je ruka i dalje krvava i u zavoju.

Otac ubice Nebojša Rajković kaže da je Vladica imao dugove, jer je pozajmljivao od zelenaša:

- Kada sam čuo da je Anđelina nestala i da je poslednji put viđena sa mojim sinom, najpre mi je prošlo kroz glavu da je oteo dete kako bi ga prodao i vratio dugove - kaže otac Nebojša. On dodaje da je Vladicu pozvao oko 22 časa.

- Moj se sin javio na telefon, a ja sam čuo ženski glas. Mislim da je to bila Anđelina i da je u tom trenutku bila živa. U tom momentu sam se setio komšinice Dragane Stanković (47), koja je nestala pre mesec dana, a bila je nerazdvojna sa Vladicom. Ona do danas nije pronađena - kaže Nebojša.

 

 

Nebojša je nakon pola sata ugledao sina kako se vraća noseći mokru odeću.

- Međutim, sina sam ugledao pola sata kasnije, kada je došao kući, noseći mokru garderobu u ruci - dodaje Nebojša.

Ovaj otac gledao je svojim očima kako mu hapse sina i kako vodi policiju do mesta gde je ležalo telo trogodišnje devojčice.

Izjavio saučešće porodici

Nebojša Rajković, otac monstruma Vladice Rajkovića, izjavio je juče saučešće baki svirepo ubijene devojčice. Nebojša Rajković prišao je baki silovane i ubijene devojčice Anđeline, dok je ona skrhana bolom nepomično sedela na klupi ispred kuće, pružio joj ruku i izjavio saučešće, nakon čega mu je ona rekla:

- Ti si isto ostao bez sina, a mi bez unuke!

 

Save

Save

Expand player
Pogledajte više