Depresija Devojka Tuga Žalost Zlostavljanje Maltretiranje
Shutterstock
Depresija Devojka Tuga Žalost Zlostavljanje Maltretiranje

Shutterstock

Depresija Devojka Tuga Žalost Zlostavljanje Maltretiranje, Foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol Tatjana Mihajlović Jovanović saopštila je da je nepravosnažnom presudom Višeg suda u Vranju pomoćni radnik oslobođen optužbe za produženo krivično delo obljube nad detetom, za koje je zaprećena kazna od pet do 12 godina robije. Prema rečima portparola Leposave Jovčić, Više javno tužilaštvo u Vranju optužilo je školskog domara zbog višemesečne emotivne veze i seksualnih odnosa sa učenicom(13).

Zabranjenu ljubav sa maloletnom albanskom učenicom, zbog koje je uhapšen u februaru ove godine i najuren iz škole, optuženi je navodno počeo u maju 2017. U toku istrage utvrđeno je da je seksualni odos sa maloletnicom oženjeni navodno imao u decembru prošle godine.

Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

ilustracija Foto: Shutterstock

Okrivljeni je navodno obećao brak da bi devojčicu nagovorio da imaju seksualne odnose. Devojčici je kupio mobilni telefon “ajfon”, u kojem su policija i pravosudni organi otkrili lascivne poruke. Maloletnicu je optuženi obasipao i drugim poklonima. Pre glavnog pretresa došlo se do saznanja da je okrivljeni krajem 2017.godine odveo devojčicu u zakupljeni bungalov obližnjeg motela, gde ju je privoleo na seksualni odnos i obeščastio.

 

 

Zabranjena ljubavna veza trajala je sve dok porodica nije primetila da sa devojčicom nešto nije u redu. Maloletnica je roditeljima priznala da je u ljubavnoj vezi sa domarom, koji ima ženu i tri sina.