Pretučena striptizeta
Printskrin
Pretučena striptizeta

Printskrin

Pretučena striptizeta, Foto: Printskrin

Srpska striptizeta S. D. (48), koja je pre nedelju dana brutalno pretučena u Sloveniji samo zato što radi samostalno, otkriva za „Alo!“ kako su makroi pokušali da je vrbuju i bez dlake na jeziku priča kako devojke navlače na drogu i uvlače ih u kandže prostitucije!

Brazilke i Venecuelanke su prodata roba! Makroi ih drogiraju da bi radile za džabe! Uzimaju im gotovo sav novac, a njima mesečno daju svega 200 evra! napadnuta striptiz igračica

Beograđanka tvrdi da je napadač najverovatnije Šiptar, koji je preko njenog sajta tražio striptiz za svoju žurku i najavio da će 3. marta, oko pet ujutro, doći automobilom po nju, ali se umesto toga ušunjao u hodnik njene zgrade u Ljubljani i izubijao je pesnicama po glavi u nameri da je unakazi i ubije!


- Meni u kući svi znaju da sam u striptizu 20 godina! Od njega sam kupila stan, auto i ugradila silikone u grudi. U Sloveniju sam otišla zbog bolje zarade, a ne zbog toga što me je muka naterala. Gazde striptiz lokala ne vole iskusne žene kao što sam ja jer ne mogu da me zavrnu za lovu. Tamo sam za tri dana nedeljno zarađivala oko 1.000 evra. Zarada zavisi od toga koliko je žena spremna da se skine i koliko je sposobna da izvuče na bakšiš i piće. Nikada nisam imala novac kod sebe, na gomili, već sam sve držala na računu. Završila sam fakultet, nisam glupa… Polomili su me samo zato što nisam htela da radim za makro-mafiju - kaže Beograđanka i ističe da su na meti makroa isključivo mlade devojke.

Jedan makro je devojkama obezbedio stanove i sefove za čuvanje novca, Imale su od 3.000 do 5.000 evra i sve im je odneto, pod izgovorom da je neko provalio u zgradu S. D. iz Beograda

- Brazilke i Venecuelanke su prodata roba! Makroi ih drogiraju da bi radile za džabe! Uzimaju im gotovo sav novac, a njima mesečno daju svega 200 evra! One sa dvadesetak godina ne znaju ništa, a kad ih navuku na kokain, ne znaju gde je levo, pa misle da je sića od 200 evra dovoljna kao plata. Makroi su uglavnom Šiptari i Bosanci. Dogodilo se da je makro devojkama obezbedio stanove i sefove za čuvanje novca, a onda su sve pokradene. U sefovima je bilo od 3.000 do 5.000 evra i sve je odneto, pod izgovorom da je neko provalio u zgradu - navodi naša sagovornica i prepričava kako su Šiptari pokušali da je vrbuju da radi u Švajcarskoj. 

Pretučena striptizeta

Printskrin

Pretučena striptizeta, Foto: Printskrin

 

Beograđanka S. D. kaže da je prvi put napadnuta u avgustu 2019. i da je policija posle njene prijave našla batinaše. - Jedna grupa je uhapšena i trune u zatvoru! Potrebna je samo istina da bi se ovakvi događaji sprečili. Ja nemam decu i zabole me da ćutim! Međutim, neke istina boli! Smeta kurvetinama, jer one plasiraju nafilovane priče da navodno nema droge i zlostavljanja - otvoreno kaže Beograđanka.

- Rekli su mi da je smeštaj obezbeđen i da mogu da zaradim 3.000 evra mesečno. Odbila sam ih jer je to mala lova za tu zemlju! Tamo kafa košta 10 evra! Ne mogu po ceo dan da jedem sendviče. Treba mi dobra hrana za posao koji radim, a da ne pričam o tome koliko bi koštao pregled kod lekara ili neka intervencija. Posle ovog što mi se desilo u Ljubljani, radiću isključivo u Srbiji. Prema meni su u Beogradu i Novom Sadu fer i nikad mi nisu ostali dužni - kaže Beograđanka, koja je spremna da ide u Ljubljanu da prepozna napadača, čim ga slovenačka policija uhapsi.

Branka Blek Rouz: Testiram devojke na narko - test!

Branka Milijančević, poznatija pod psudonimom Branka Blek Rouz, srpska striptizeta i vlasnica noćnog kluba ,kaže da je S. D. bila na meti makroa samo zato što je bila samostalna i što nisu mogli da je navuku na kokain.

- Krivo mi je što je S. D. pretučena! Fakultetski je obrazovana, zna arapski jezik, ali je ušla u ovaj posao jer voli da putuje I kupuje skupe stvari. Ja testiram devojke na narko-test. Ko neće da se testira, ne može da radi kod mene! Skoro sam jednoj devojci našla metadon. Kod mene nema laži, nema prevare. Devojka mora da mokri preda mnom, a onda test umočim u urin na njene oči. Toj devojci sam dala dnevnicu za taj dan i rekla joj da ne može više da radi kod mene već da pokuša u nekom drugom klubu. Ona mi se zahvalila, poljubila me i otišla - kaže Branka Blek Rouz.

Komentari (1)

Pero Golub

12.03.2020 03:00

Fuuuj...