Zoran Šijan je sina Vukašina dobio sa komšinicom Goranom
Facebook, Puls asfalta
Zoran Šijan je sina Vukašina dobio sa komšinicom Goranom

Facebook, Puls asfalta

Zoran Šijan je sina Vukašina dobio sa komšinicom Goranom Z., Foto: Facebook/Puls asfalta

Mnogi kraljevi beogradskog asfalta nisu više među živima, ali bi se sigurno zgranuli nad zlodelima i postupcima svojih naslednika.

Jedan od onih koji je šokirao srpsku javnost jeste Dragoslav Jovanović (25), sin Surčinca Ljubomira Jovanovića Staklenog, koji je prošle nedelje ranio svoju suprugu Teodoru (25), a onda izvršio samoubistvo.

Vukašin Šijan

facebook.com

Porastao u opasnog momka Vukašin Šijan, Foto: facebook

Odmah potom otkrilo se da je ubio Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku (75) i Milju Petković (80), a njihova tela bacio u septičku jamu.

Mirko Šijan

Instagram/mirkosijan

Proteran iz Crne Gore zbog navodno bahatog ponašanja u lokalu, Mirko Šijan, Foto: Instagram/mirkosijan

Za Ljubomira Jovanovića pričalo se da ima veze surčinskim klanom. Sada se šuška da po Surčinu ima više placeva, zgrade i brojne lokale i stanove koje izdaje.

Dragoslav Jovanović Stakleni prvi s leva

Privatna arhiva

Dragoslav Jovanović Stakleni je pre samoubistava počinio stravičan zločin, Foto: Privatna arhiva

Samo koji dan kasnije, premijeru u sukobu sa policijom imao je i Vukašin Šijan (20), sin ubijenog pokojnog vođe nekadašnjeg surčinskog klana, kik-boksera Zorana Šijana (35), kojeg je 1999. dobio iz vanbračne veze s komšinicom Goranom Z. On je prekjuče uhapšen sa svoja dva prijatelja, nakon što su se potukli s dvojicom muškaraca ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, jer su hteli šiš-ćevap preko reda.

Supruga monstruma iz Surčina puštena kući!

Teodora Tea Jovanović (25), koju je suprug Dragoslav Jovanović (25), sin Ljubomira Jovanovića Staklenog, teško ranio 10. juna, a potom pucao sebi u glavu, znatno je bolje i, kako saznajemo, puštena je na kućno lečenje.

- Teodora je pogođena u stomak i rame, ali na sreću, nisu joj oštećeni vitalni organi. Lekari su konstatovali da je dovoljno dobro i da može da bude puštena kući - navodi izvor „Alo!”.

Potom su maltretirali taksistu koji nije hteo da ih pusti u vozilo, a kada su policajac u civilu i jedan prolaznik pokušali da ih obuzdaju, Šijanov drugar je prolaznika iz „gloka“ ranio u ruku.

Vukašin nije zapamtio oca jer je imao samo tri nedelje kada on je ubijen, ali zato redovno na društvenim mrežama kači njegove slike. Živi sa majkom, koja ne želi da komentariše svoju vezu sa Šijanom.

Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Šijanov stariji sin Mirko, kog ima iz braka sa pevačicom Gocom Božinovskom, teretio se da je nožem povredio mladića na Kopaoniku, zbog čega je čak i privođen, pošto se nije odazivao pozivima za suđenje. U leto 2015. proteran je iz Crne Gore zbog navodnog bahatog ponašanja u lokalu.

Sumnjičio se i da se automobilom zakucao u policijsko vozilo, ali je odgovornost za ovaj udes preuzela njegova majka, koja je tada bila s njim u autu.

Kristijan Golubović

TV Pink

Sin Kristijana Golubovića slomio nos palicom jednom mladiću, Foto: TV Pink

Stopama svog oca Kristijana Golubovića krenuo je i Lazar Đukić (25), koji je nedavno zaradio krivičnu prijavu nakon što je u parku na Topličinom vencu u Beogradu palicom slomio nos Urošu P. (34).

Uroš P. ispričao je policiji da mu je Đukić iz čista mira prišao dok je prolazio parkom, a potom ga iz sve snage udario palicom po licu.

Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Cunerov sin osuđen za ubistvo

Marko Guzijan, mlađi sin Jovana Guzijana Cunera, kriminalca koga su ubili pripadnici zemunskog klana, svoju kriminalnu karijeru započeo je dvostrukim ubistvom, zbog kojeg je bio osuđen na višegodišnju kaznu.

Joavn Guzijan Cuner

Facebook, Legende devedesetih

Sin Jovan Guzijana Cunera ubio dvojicu, Foto: Facebook/ Legende devedesetih

Mali Cuner je kao maloletnik od 17 godina u pečenjari pucao iz pištolja i ubio gosta Z. D. (51) i njegovog sina Aleksandra (22). Ubrzo nakon izlaska iz zatvora, početkom 2018. uhapšen je zbog otmice Zlatka L i njegovog mučenja.

Motiv ovog napada navodno je bila osveta žrtvi, pošto je bio u vezi s devojkom Cunerovog druga.

Supruga monstruma iz Surčina puštena kući!

Teodora Tea Jovanović (25), koju je suprug Dragoslav Jovanović (25), sin Ljubomira Jovanovića Staklenog, teško ranio 10. juna, a potom pucao sebi u glavu, znatno je bolje i, kako saznajemo, puštena je na kućno lečenje.

- Teodora je pogođena u stomak i rame, ali na sreću, nisu joj oštećeni vitalni organi. Lekari su konstatovali da je dovoljno dobro i da može da bude puštena kući - navodi izvor „Alo!”.

 

Zoran Šijan

Fejsbuk, Puls asfalta

Mali Ugar okrvario ruke

Milan Ugarković (36), zvani Mali Ugar, sin Dragana Ugarkovića, jednog od vođa nekadašnjeg zemunskog klana koji je ubijen 1999, prvi zločin počinio je sa 15 godina, kada je ubio Džemaila Demirovića.

Milan Ugarković Mali Ugar

MUP Srbije

Veći deo života je proveo iz abrave, Milan Ugarković zvani Mali Ugar, Foto: MUP Srbije

Za razliku od svog oca, koji nikad nije osuđivan, Mali Ugar je veći deo života proveo iza brave.

Nakon ubistva Demirovića, bio je u popravnom domu, odakle je pobegao. Bio je pod istragom i zbog dvostrukog ubistva u Košutnjaku 2002, kad su stradali Nenad Starčević i Predrag Dimić, dok je zbog ubistva Jovice Jankovića (33) marta 2013. pravosnažno oslobođen.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

Sanja_Bgd_Bre

22.06.2019 11:03

Iskompleksirani seljachitji,iz ruralnih predela...