ISPOVEST OCA VOZAČA AUTOBUSA KOJI JE DEI OTKINUO RUKU Sin mi je ispričao kako se udes tačno desio! I moja je sudbina slična

Bojan je odmah nakon nemilog događaja otišao u porodični dom koji se nalazi u selu Jagnjilo kod Mladenovca.

Dea ĐurđeviĆ
Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

Voditeljka Dea Đurđević u četvrtak ujutru zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kada joj je autobus otkinuo ruku. Vozač Bojan Jovanović još uvek je u šoku zbog nemilog događaja. Od njega je policija u petak uzela izjavu, a ostali svedoci se još uvek ispituju.

 - Bojan je u šoku zbog svega što se dogodilo i teško podnosi sve to - priča njegov otac Milan Jovanović.

- Ispričao mi je da je tog jutra vozio sporo, da je pokušao da obiđe automobil, koji je imao udes. Tog trenutka, međutim, u susret mu je naišlo drugo vozilo. Skrenuo je udesno i zakačio taj zaustavljeni automobil. Onda je proklizao i udario u voditeljku - rekao je Milan, otac vozača autobusa.

Bojan je odmah nakon nemilog događaja otišao u porodični dom koji se nalazi u selu Jagnjilo kod Mladenovca.

- Moj sin je savestan vozač, koji godinama vozi autobuse, i nikada nije imao nikakvih problema - ističe Milan.

- On ne pije, ne puši, živi od tog volana. I ja sam vozač u penziji, prešao sam milione kilometara i znam koliko je taj posao težak. Bojan dve godine radi u preduzeću "Banbus", i tu liniju 78 veoma dobro poznaje.

U jutarnjem programu televizije "Pink" gostovao je i voditeljkin emotivni partner novinar Mladen Mijatović kom je voditelj Predrag Sarapa pročitao i naslov u vezi sa vozačem autobusa koji je Dei otkinuo ruku.

- Istraga je u toku i ne želim da prejudiciram ishod. Nadležni javni tužilac vodi istragu. Ekipe saobraćajne policije su odmah reagovale i sada je u toku istraga.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi