Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Najnoviji detalji sa Dedinja i više nego šokiraju

* Sin držao majku devet u kadi i hladio je flašama

* Pred hapšenje tražio da uradi samo jedno

Slobodan je majku devet dana držao u kući.

- Najpre ju je držao na krevetu, pa kad je počelo da smrdi, Slobodan je majku stavio u kadu. Ledio je vodu u flašama i to stavljao pored nje. Ali, kada je smrad uprkos tome nastavio da se širi, zakopao ju je u rupu. Supruzi je rekao da je majka u bolnici, ali njoj je to bilo sumnjivo. Pitala ga je u kojoj bolnici, on nije znao šta da kaže. Sve joj je bilo jasno kad je videla kako kopa rupu u garaži - kaže izvor.

Kada je policija došla kod njega, odmah je rekao da mu je majka umrla i da ju je sahranio u garaži. Navodno je i ranije pretio da će je ubiti jer nije više mogao da je čuva.

Policija je pokucala Slobodanu na vrata na Dedinju, a njegov odogovor ih je šokirao! Alo na mestu zločina!

AUTOR: Alo.rs/E.S./M.Č. DATUM I VREME: 23.10.2019. 12:27 - 23.10.2019. 12:34 Slobodan R. iz Beogada zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u beogradskom naselju Dedinje. Kuća u kojoj je zakopana Stevana, Foto: google maps Policiju je o svemu obavestila Slobodanova bivša supruga, koja je došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla Slobodana kako u garaži kopa rupu.

- Dođe mi da je zadavim, mesecima leži nepokretna, hranim je, kupam, brinem o njoj - govorio je komšijama.

U razgovoru sa policijom tvrdio je da je majku "sahranio" u garaži jer nije imao novca da je sahrani na groblju. Kad ga je policija pitala zašto nije zvao hitnu da se žena sahrani o trošku države, rekao je da nije znao da to može, kao i da nije mislio da hitna može da pomogne bilo kako.

Muškarca je policiji prijavila njegova žena, koja je videla Slobodana dok je kopao rupu. Na supruga je posumnjala odmah jer svekrvu nije videla danima. Policija je odmah po prijavi otišla u kuću na Dedinju, u Domentijevoj ulici i zatekla zatrpanu rupu u garaži. Prema nezvaničnim informacijama, Stevana je bila devizni penzioner i primala je penziju od oko 1.700 evra. Ovo se navodi kao mogući motiv za sakrivanje njegove smrti jer je sin želeo da nastavi da prima penziju.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ