Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

U porodićnoj kući u selu Veliko Trnjane, nakon rasprave Saša N. (40) najpre je metalnom šipkom izudarao po telu oca Dragana, a kada je žrtva počela da beži, sin ga je sustigao i nožem ga ubo jednom u vrat i dva puta u leđa pri čemu je nesrećnom čoveku naneo više telesnih povreda, opasnih po život.

Pročitajte još:

Osumnjičenom je određeno zadržavanje zbog pokušaja ubistva.

U toku je uviđaj.

Podsetimo, sličan slučaj se dogodio u januaru prošle godine kada je Damir T. (20) usmrtio nožem oca Sabra (46) u selu Pope kraj Tutina.

Navodno, mladić je nasrnuo je na oca ispred porodične kuće.

Oko 13 sati otac je dojahao na konju u alkoholisanom stanju zaletevši se na suprugu, koja se u poslednjem trenutku sklonila i izbegla konja i muža, što je bio povod sukoba izmađu njega i sina.

Kada je video pijanog oca da nasrće na majku, mladić se verbalno i fizički sukobio sa njim. Nakon razmene teških reči i udraca, Damir T. je uleteo u kuću i zgrabio nož. Kada je izašao u dvorište krenuo je ka ocu i tada je počela svađa i vika.

Dok su se njih dvojica valjali po podu, navodi izvor, mladić je nožem Sabru prerezao grkljan.

Takođe, u septembru prošle godine Janko Đ. (34) je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog oca Dragana Đ. (63) u Beloj Crkvi.

Kako se navodi, sin više puta nožem ubo oca i usmrtio ga na licu mesta.

 

 

Komentari (1)

Prioritet

13.01.2019 19:36

Svi sinovi,koji zive u ocevoj kuci smatraju da su oni gazde a ne ocevi.Tu su i ocevi najkrivlji sto na vreme ne zauzmu stav.Puste sinove pa posle im djavo kriv.