Simon de Karić
E-Stock/Miloš Rafailović
Simon de Karić

E-Stock/Miloš Rafailović

Simon de Karić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Policija i dalje traga za napadačem, koji je Karića udarao po glavi u kafiću u Kajmakčalanskoj ulici na Zvezdari.

- Bogu hvala, sve je u redu! Simon je dobro i ima samo lakše povrede, Nije ništa strašno - rekao je juče kratko za „Alo!“ Dragomir Karić.
On je dodao da ne zna ko je udario njegovog sina i da o tome s njim nije pričao. Dragomir Karić je naveo da povreda na licu njegovog sina, pokrivena flasterom, nije opasna.

Simon de Karić

Alo!/Rajko Ristić

 

- Flaster je stavljen samo zbog zaštite - rekao je Karić. On je dodao i da Simon ne želi da daje izjave za medije.

Kako smo saznali, Simonu je u tuči napadač pocepao arkadu. Policija nastoji da utvrdi ko je udario Simona Karića koji je najpre izjavio da ga je pretukao poznanik s kojim je sedeo u lokalu, da bi kasnije preokrenuo priču i rekao da ga je napalo više nepoznatih osoba koje su pobegle pre dolaska policije.

Kontejner u kom je žrtva zapaljena

V. Lalić

 

- Policiju je pozvalo osoblje kafića, gde se incident dogodio, a Simon je odvezen u Urgentni centar, odakle je pušten posle dva sata - kaže izvor „Alo!“.

Prema rečima svedoka, Simon je bio u alkoholisanom stanju i nepovezano je pričao. Producent je nekoliko sati pre navodnog napada, na društvenim mrežama postavljao video-snimke iz kafane, a na njima se vidi kako uživa u društvu mladih devojaka, uz pesmu „Kukavica“ Svetlane Cece Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: