UŽAS U BABUŠNICI! Silovao maloletnu sestru, terao je da skine donje rublje! Na kraju je sve ispričala majci, a onda je usledio horor!

Zastrašujuća priča.

Policija, Uviđaj
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

* Danijel S. (22) iz sela Gornje Krnjino kod Babušnice, obesio se u šupi porodičnog domaćinstva

* On je to uradio nakon što je majka prijavila da je obljubio njenu ćerku, a svoju dvanaestogodišnju polusestru J. R.

* U petak je policija došla u selo u nameri da privede Danijela, ali su ga našli obešenog o gredu u šupi pored kuće

- Njegova majka je prijavila da je on 14. oktobra u selu Gornje Krnjino, u porodičnoj kući zahtevao od devojčice da imaju seksualne odnose. Devojčica to nije prihvatila, a on joj je zatim skinuo donji deo odeće i donje rublje i seksualno je uznemiravao i zlostavljao. Narednog dana, navela je majka, situacija se ponovila, i devojčica joj je tada sve ispričala, pa je ona prijavila sina - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Posle prijave devojčica je pregledana na Odeljenju ginekologije u Opštoj bolnici u Pirotu, a patrola je po nalogu tužioca izašla na teren i Danijela zatekla obešenog u šupi, nakon čega je njegovo telo prebačeno na obdukciju.

NEMAČKI POLICAJCI ZANEMELI Zaustavili Srbina (48) zato što nije vezao pojas, a onda je otkriven daleko veći užas!

Još se utvrđuju šta se tačno dešavalo u Gornjem Krnjinu poslednjih dana, tačnije od kada se Danijel vratio iz Vojvodine gde je otišao sa majkom, da za nadnicu beru jabuke, i od kada se njegova polusestra J. R. došla iz Babušnice, gde ju je Danijela ostavila na čuvanje prijateljici. Devojčici je navodno nešto zasmetalo kod te žene pa se sama vratila u selo, a ubrzo je došao i Danijel uz izgovor da toliko para može da zaradi i u selu, gde je sekao drva, a i da brine o sestri koja je bila sama - pričaju meštani.

Aleksandar (22) zgazio Ružicu kolima, naježićete se kad vidite šta je dobio zauzvrat!

AUTOR: Večernje Novosti/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 13:58 Otkriveni su novi detalji monstruoznog zločina. Foto: Tanjug/Jaroslav Pap * Saša S. (47) i Danijel S. (21) obećali su Aleksandru Đ. (22) 400 evra i polovan automobil da ubije Ružicu Kovač (78) * Osumnjičeni Aleksandar pred policijom je priznao delo i ispričao kako ga je izvršio * Kad su mu Saša S.

Sve je bilo u redu do pre nekoliko večeri kada je J. R. pozvala njihovog zajedničkog prijatelja iz susednog sela i uplakana ispričala da je "Danijel napravio glupost". Mladić je odmah došao, devojčicu odvezao kod rođaka, a Danijela pozvao telefonom.

DA LI STE JE VIDELI? Prostitutka Olivera mučila i ubila zlatara, imala se*s sa monahom pa ga ucenjivala da će objaviti snimak! Njen izgled plaši! (FOTO)

- Urlao je na njega "Šta si to uradio", a Danijel mu je navodno rekao da će se ubiti ukoliko ga prijave. Sledećeg dana je otišao na posao, sekao je drva u šumi, ali pričaju oni koji su ga videli tada, bio nešto potišten, ćutao je, nije hteo da jede, samo je pušio. Uveče su ga videli u selu, a sutradan je nađen obešen - navode meštani.

Danijelovi poznanici napominju da se verovatno plašio hapšenja, posebno zbog nekih ranijih priča, koje su doprle do sela, ali koje nisu bile potvrđene.

Prijatelji ga čekali na roštilju, a on se nije pojavio!

AUTOR: Radio 021/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 09:33 Gorska služba spasavanja saopštila je da im je prijavljeno da je 58-ogodišnji R.M. nestao na Fruškoj gori, u okolini Stražilova. Foto: Youtube printscreen On je trebalo da se nađe sa prijateljem, oko 10 časova, na roštilju, ali se nije pojavio na dogovorenom mestu i gubi mu se trag.

- Danijelovi roditelji Danijela i Mirko su se razveli, pa se otac oženio svastikom, Danijelinom rođenom sestrom. Mirko je od Centra za socijalni rad dobio kuću u Ljuberađi, gde je sa njim, tetkom ili maćehom, i polubratom, živeo i Danijel. Pričalo se da je napao i tog polubrata, te da su ga izbacili iz kuće, pa je došao kod majke, koja se u međuvremenu udala, rodila J. R, razvela i vratila u rodno selo - navode meštani Gornjeg Krnjina i dodaju da ne znaju da li je to bila istina, ili su "samo hteli da ga izbace iz kuće". Danijel S. je sahranjen u Babušnici.

BONUS VIDEO: Prikaz oklopnog vozila BRDM-2MS na vojnom aerodromu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi