DOSIJE ALEKSIĆ - SRPSKI SEKSUALNI PREDATOR! Silovanje glumice Milene Radulović zapalilo javnost, mračne tajne škole glume izlaze na površinu!

Poznati režiser i profesor glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je pod optužbom za silovanje glumice Milene Radulović, koje je juče izašla u javnost i otkrila detalje zlostavljanja koje je preživela.

Milena Radulović i Mika Aleksić
Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su MIROSLAVA MIKU ALEKSIĆA (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP. Policija navodi da se sumnja da je Aleksić zlostavljao najmanje pet žena, od kojih su dve bile maloletne, i pozvala žrtve da se jave. Opširnije pročitajte OVDE.

Mlada glumica MILENA RADULOVIĆ juče je progovorila o silovanju u seksualnom zlostavljanju koje je preživela pre sedam godina u privatnoj školi glume Miroslava Aleksića.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović u razgovoru koji možete da pročitate OVDE.

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: ATA Images

U roku od samo nekoliko sati postalo je jasno da je cela priča daleko ozbiljnija, kada su u javnost procurele informacije da Milena Radulović nije jedina devojčica koja je preživela seksualno zlostavljanje u školi glume. Školu su pohađali i mnogi drugi poznati glumci, o čemu možete da pročitate OVDE.

Gotovo istog trenutka počele su da pristižu reči podrške hrabroj glumici. Milena je priznala da se plašila se da prijavi zlostavljanje, a kada je saznala da se slično dešavalo još nekim prolaznicima navedene škole odlučila je da se obrati policiji.

Život se ovog puta poigrao, pa se ubrzo saznalo da je Milena završila u klasi upravo supruge Miroslava Aleksića.

Posle vesti da je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden u policiju zbog optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje, glumica Hana Selimović je navela na Fejsbuku da takođe vuče traume iz perioda kada je kao tinejdžerka pohađala Mikinu grupu.

U raspravu koja se povela na društvenim mrežama uključila se i Gorica Mojović, koja je bila sekretarka za kulturu Beograda do 2014. godine, koja je otkrila intrigantne detalje iz života Aleksića. Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: gago
  17/01/2021 - 15:18
  Posle toliko godina....Gde ste bile pre zasto ste cutale?Ocigledno neka obecanja su ostala obecanja.
  • mirno stado @gago
   17/01/2021 - 20:08
   Očigledno je da jeuobičajena pojava u zastranjenom drustvu a da nije ne bi se ćutalo. Nekog ni štapom tamo više ne bi niko naterao posle prvog lošeg iskustva. Gde nam je nestao uslovni reflex? Kad smo to naučili da budemo poslušne žrtve ?
 • Korisnik: sara
  17/01/2021 - 15:13
  Najstroža kazna za silovatelja ako se dokaže, ali ipak pitam se, zašto su ćutali, zašto odmah nisu roditeljima rekli i prijavili policiji, jer to nisu mala deca već odrasli, sa 15-17 godina. Zar je učenje glume važnije od ponosa i povređivanja!!!.
 • Korisnik: zagor
  17/01/2021 - 14:54
  A sto nisi tad prijavila??
 • Korisnik: Nada
  17/01/2021 - 14:49
  Nemogu shvatiti da se takav zlocin precutkuje i skriva toliko godina i silovitelju ostavlja otvoren pud za dalja silovanja ! Ovo je zlocin bez presedana i moralo bi se maksimalnom kaznom presuditi pa i kastracijom !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi