Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Vojislav Šešelj

Marko Metlaš

Vojislav Šešelj , Foto: Marko Metlaš

 

Glavnoosumnjičeni za ovo ubistvo je Jelenin muž Zoran Marjanović, ali je Apelacioni sud već dvaputa vraćao tužilaštvu optužnicu protiv njega zbog više nedostataka.

Pročitajte još:

 

Šešelj je uveren da moćnik koji minira istragu i štiti Jeleninog ubicu ima svoje ljude u policiji, tužilaštvu i sudstvu, preko kojih temeljno zataškava tragove.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

- Moji pouzdani izvoripreneli su mi da policija ima određena saznanja o kom moćniku je reč, ali da još ne mogu da mu priđu zbog njegove finansijske i političke moći. Vidite, sud je naložio da se optužnica, koja tereti Zorana Marjanovića, ponovo dopuni, što nedvosmisleno ukazuje na to koliko je ta istraga traljavo vođena - objanio je Šešelj.

 

Kako je rekao, lista brljotina je podugačka i pitanje je, da li će, posle svega, ovaj slučaj dobiti sudski epilog.

- Kad sve to uzmeete u obzir, vidite da traljavao vođenje istrage ne može biti iz neznanja, već da postoji namera da se nikada ne razreši Jelenino ubistvo - navodi lider radikala.

Komentari (10)

nedjo

24.10.2018 23:41

šekija više ne zarezuju ni u parovima

.....

24.10.2018 23:54

Ne podnosim ga, ali sam Ubedjena da je u pravu za ovaj slucaj

8888

25.10.2018 18:05

@..... - Zabole ga onaj njegov sto ga ne podnosis.

slađa

25.10.2018 00:03

Kog datuma je tačno Šešelj izašao iz zatvora u Ševeningenu?

Dobi

25.10.2018 00:08

Seki,dobro jutro, pa to svi znamo odavno ali se niko ne usudjuje da kaze ni prvo slovo imena tog mocnika koji stiti ubicu, naravno da je i sudstvo i policija od pocetka bila opstruisana a i cela familija s obe strane ne sme da zucne a zna o kome se radi.

ajde

25.10.2018 01:48

Pa nek se ti koji su traljavo uradili svoj posao stave na poligraf, da kazu je li mocnik ili su pare uradile svoje. I da se dobro ispitaju, a onda u corku. Ovo je vise bezobrazluk ponasaju se kao da je ubijena muva, a ne zena.

nada

25.10.2018 09:28

Nemora nam to reci Seselj ali mama Zorica sve zna !!!!!!!!!!!!

Goca

25.10.2018 10:55

Prazna priča.Kod toliko lepih mladih slobodnih starleta koje se same nude neki bi politički moćnik jurio anonimnu i udatu pevačicu iz Borče za koju se čulo maltene tek kad je ubijena.Mislim da je njeno ubistvo samo opomena ...

LJuba

25.10.2018 12:50

Bravo za Seselja!!!!! to se odavno zna vlada te pod hito ocistiti iz tuzilastva a toga bogatasa uhapsit zajedno sa celom porodicom Marjanovic i u zatvor. nadam se uskoro ciscenju tuzilastva i sudstva tako i politicara. nece moci dugo progovorice oni samo polako.

Vojke

25.10.2018 18:46

Nije tesko utvrditi ko je presao preko dokaza ili ih zanemario . Kada se utvrdi koji ljudi su na tome radili odmah kod biranih i dokazanih pravednih delioca pravde pa u zatvor i to onaj C kategorije. Oni koji su radili na unistenju dokaza treba da imaju isti tretman kao i naredbodavac i ubica kao i svi ostali ucesnici u ovom gnusnom i odvratnom ubistvu ali ono sto je jos gore od ovoga su oni koji ne umeju da otkriju ko je taj monstrum . Odmah po otkrivanju ubice raditi na otkrivanju o