Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

"Zatekla sam bratanicu u očevom krevetu, posumnjala sam da se među njima dešava incest, kaže sestra V.J. iz Pančeva koji je osumnjičen da je početkom aprila primorao ćerku (17) na polne odnose, što je snimao telefonom, pa slao prijateljima na Fejsbuk i nudio im njene seksualne usluge za 2.000 dinara

Da mogu, ubila bih rođenog brata zbog onoga što je uradio svojoj ćerki! Sumnjala sam da se među njima nešto dešava i poverila sam se majci, ali mi je ona rekla da ni slučajno ne pričam to nikome. Moj brat zaslužuje doživotnu robiju, šta je uradio detetu od 17 godina, katastrofa."

Podsetimo, V. J., koji je ranije više puta hapšen, osumnjičen je da je ćerku ubedio da stupe u intimne odnose kako bi joj pomogao u karijeri porno-glumice, ali i da bi se obogatili.

Sestra uhapšenog kaže da je van sebe.

- Dve nedelje pre Uskrsa ušla sam u sobu mog brata, a bratanica je gola ležala na krevetu. Tada sam počela da sumnjam da se u našoj kući dešava incest, pa sam rekla majci. Ona je kazala da ne prijavljujem ništa i da gledam svoja posla. Strašno! - kaže ona i dodaje:

- Moj brat je monstrum! Sve nas je tukao po kući i mene je maltretirao i prijavljivao me za nasilje, pa sam zbog njega dvaput bila u pritvoru.

Sagovornica kaže „da svi u selu znaju da njen brat spava i sa muškarcima i sa ženama“.

- Ali da to radi i s rođenim detetom, to niko nije mogao ni da zamisli - kaže.

Komentari (2)

Zdravko

24.04.2020 09:58

Ajde bre da se uvede smrtna kazna za ovakve slucajeve!

VladimirR

24.04.2020 14:16

Idealan CV za realiti?