Hapšenje u Beogradu
MUP RS
Hapšenje u Beogradu

MUP RS

Hapšenje u Beogradu, Foto: MUP RS

Žena po nadimku Luda Mira, sekretarica seks-mafije, koju je policija raskrinkala pre dva dana i uhapsila 22 člana, otkriva da su se klijenti žalili na devojku koja je imala crno ispod noktiju i da im je stalna mušterija bio patuljak, sklon nastranom seksu! 

U ispovesti za „Alo!“ bivša sekretarica kaže da su devojke često upadale u nevolje dok su prodavala telo za novac i da su najviše problema imale sa novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni!

- Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem devojku. Njoj sam kod muža, roditelja ili dečka služila kao alibi, pošto bi najčešće govorila „da ide kod prijateljice“. Zakazala bih gde treba da se nađe se obezbeđenjem i vozačem. Ukoliko je išla kod mušterije u stan, obezbeđenje je proveravalo da li se u stanu nalazi još neko osim klijenta. Obezbeđenje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka „poklon“.

Devojke su na licu mesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni seks, iznosio je 100 evra uz obavezno korišćenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 evra, a cena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti - priča Luda Mira.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a devojke posle njega nedelju dana nisu mogle da imaju seks! Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan seks, a devojke su prepričavale da je među nogama imao šta da pokaže! Pristojne žene su ga ignorisale, pa je zbog toga odlučio da plaća prostitutke. Posle nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje devojke, zbog čega su počele da ga izbegavaju.

Podizali smo cene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo devojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te devojke su posle seksa s njim bile nedelju dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla! - priseća se sekretarica u dahu.

- Jedna devojka je tvrdila da je stalna mušterija nije platila, dok je klijent bio izričit da je dao novac, iako nisu imali seks. Ispostavilo se da mu se ona zgadila jer je primetio da ima crno ispod noktiju. Devojka je dobila otkaz, a posle toga su pravila bila mnogo oštrija. Morale su da budu pristojno obučene, istuširana i, naravno, zdrave. Prvo pravilo je da nisu narkomanke! - priča naša sagovornica.

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Policija je uhapsila 22 člana dve kriminalne grupe, zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su devojke za novac imale seks sa klijentima. 

Govorio za sebe „da je izmet“.

Luda Mira kaže da su klijenti, koji uživaju ugled u društvu, pred devojkama pokazivali svoje pravo lice.

- Jedan gospodin imao je poseban zahtev koji ga je uzbuđivao. Skinuo bi se go, a od devojke je zahtevao da ga opkorači iznad grudi i izvrši veliku nuždu, posle čega je govorio za sebe „da je izmet“. Devojke su pre sastanka s njim morala da piju laksative - tvrdi Luda Mira.

Usrećuje muškarce zbog faksa

Hapšenje seks-mafije nimalo nije uplašilo prostitutke. Sajtovi za odrasle bili su i juče puni ličnih oglasa.

- Ja sam Violeta i moja cena je 100 evra na sat. U cenu je uračunat moj smeštaj u Beogradu, na dobroj lokaciji. Vreme druženja je oko sat vremena, dajem popust za svaki naredni put. Imam 22 godine, studentkinja sam, atraktivna, seksi i negovana. Moraš biti čist i galantan. Poklon od 100 evra mi daješ u koverti i za tu cenu dobiješ klasiku, a sve ostalo se dodatno plaća - rekla nam je Violeta dva minuta posle naše prijave na sajt za upoznavanje i poverila se „da se trudi da usreći sve muškarce“, jer od zarade plaća fakultet.

 

Komentari (1)

Goga

16.01.2020 10:32

Patuljak je bio u Velikom Bratu i pokazao je u bazenu sve! Malo kube al veliki cunak.