Napadač udara kameru sekirom
Privatna arhiva
Napadač udara kameru sekirom

Privatna arhiva

Napadač udara kameru sekirom, Foto: Privatna arhiva

Dvojica mladića V. E. i V. P. , stari 23 godine, uhapšeni su zbog sumnje da su maskirani kapuljačama i sa sekirom u ruci pokušali da provale u stan Nemanje Miloševića iz tog naselja. Incident se dogodio, 13. aprila, oko 21. 30 sati, za vreme zabrane kretanja, a mladići su posle neuspešnog upada pobegli.

- Čuo sam da je nešto lupilo, bilo mi je čudno. Posle nekog vremena odškrinuo sam vrata i nisam video nikoga. Kada sam vratio snimke s nadzornih kamera video sam jeziv prizor. Dvojica mladića s kapuljačama su bila ispred mog stana. Jedan je imao sekiru i pokušavao da provali, a drugi mu je osvetljavao svetlom s telefona. Odmah sam pozvao policiju. Na snimcima se vidi da je i treći mladić bio sprat niže - ispričao je Milošević, inače radio producent i tonsko - tehnički realizator po struci.

Nemanja Milošević

Privatna arhiva

Nemanja Milošević, Foto: Privatna arhiva

 

Policija brzo odreagovala

Nemanja Milošević je odmah pozvao policiju, a osumnjičeni su brzo pali. - Zaista sam zahvalan paliluskoj policiji i inspektorima Dejanu i Nenadu, koji su pružili svoj maksimum da budem bezbedan.Tužilaštvo je preuzelo slučaj, tako da se nadam da će sve ovo biti gotovo - ispričao je Milošević za alo.rs

 Milošević kaže da je s terase je video mladiće koji trče ka šumi sa svetlom od telefona. Zatim je pregledao snimke s kamera i imao je šta da vidi.

- Sekirom su udarili i uništili kameru ispred mog stana, a na zidu se vide tragovi od tog oružja. Ne znam šta su hteli! Da li im je bila namera da pljačkaju ili nešto gore. Sve su uradili pod okriljem noći za vreme trajanja policijskog sata. - navodi Milošević.

Ubrzo je utvrđeno da je reč o mladićima iz Nemanjinog komšiluka i da ih je zapravo ranije viđao u naselju.

 

Komentari (1)

sale

17.04.2020 07:34

3x50000 dinara deri stoku .OLUPAJ IH SA KAZNOM DA NE ZNAJ KAKO SE ZOVU NERADNICI