Slavica Ludman
Privatna arhiva
Slavica Ludman

Privatna arhiva

Slavica Ludman, Foto: Privatna arhiva

U tu ustanovu je hospitalizovan nakon što je u noći između petka i subote polio benzinom, a potom zapalio suprugu Slavicu (47). Tom prilikom i on je zadobio opekotine po rukama i licu. 

Mol

Alo/ Masanori Jošida

- Karolj je priznao da je usmrtio ženu tako što ju je polio benzinom, a onda zapalio. Kao razlog je naveo Slavičino neverstvo. Nakon date izjave o zločinu, on je iz ove zdravstvene ustanove prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd- saznanja su do kojih je došao Kurir.

 Kao što smo već pisali, kobne večeri supružnici su se posvađali u porodičnoj kući, u kojoj u tom trenutku nije bilo nikog osim njih. Karolj je od supruge tražio da mu pomogne oko insulina jer je dijabetičar. 

- Kad je ona to odbila, Karolju je očigledno pao mrak na oči. Iz dvorišta je u kuću doneo kantu benzina kojim je ženu polio dok je bila u krevetu, a onda izazvao požar. Požar u njihovoj porodičnoj kući te noći je video neko od komšija i alaramirao policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Oni su zatekli ugljenisan leš- detalji su strašnog zločina.

PROČITAJTE JOŠ:

Nesrećna žena sahranjena je u ponedeljak na pravoslavnom groblju u Molu. Od nje su se oprostili sin Saša, rođaci, komšije, prijatelji i kolege iz OŠ “Novak Radonić” u kojoj je radila kao spremačica.