Šarićev bivši zet pobegao sa ćerkinog rođendana!

J. P. | vesti 2015-10-18 23:20:24 2015-10-18 23:20:24

Crnogorac Jo­vi­ca Zin­do­vić, bivši zet narko-bosa Darka Šarića, iz po­ro­dič­ne ku­će u Moj­kov­cu za­tvor­skim ču­va­ri­ma je po­be­gao sa ćer­ki­nog ro­đen­da­na.

Arhiva Alo!

 

Osnov­ni dr­žav­ni tu­ži­lac iz Bi­je­log Po­lja Mir­ko Bu­la­to­vić u iz­ja­vi za crnogorske medije rekao je da je u tu­ži­la­štvo sti­gla do­ku­men­ta­ci­ja ko­ja po­tvr­đu­je na­vo­de da je 7. ok­to­bra, ka­da je Zin­do­vić do­bio do­zvo­lu da na­pu­sti ­zatvor i ka­da je po­be­gao, bio ro­đen­dan nje­go­voj ćer­ki. Ta­ko­đe, tu­ži­la­štvu su sti­gli do­ka­zi i da je ta­da član nje­go­ve uže po­ro­di­ce bio bo­le­stan, zbog če­ga mu je iz­data do­zvo­la da ode u kuć­nu po­se­tu u Moj­ko­vac.


Zbog omo­gu­ća­va­nja bek­stva za­tvo­re­ni­ka iz Plje­va­lja, uhap­še­ni su na­čel­nik bje­lo­polj­skog za­tvo­ra Go­ran Šće­kić (53) i još trojica zaposlenih čuvara, kojima je određen pritvor do 30 dana.
Okri­vlje­ni Šće­kić je na sa­slu­ša­nju ne­gi­rao kri­vi­cu, tvr­de­ći da je sve ura­dio po pro­ce­du­ri i pra­vi­li­ma.


- Ni­sam kriv ni po jed­noj tač­ki iz za­hte­va za od­re­đi­va­nje pri­tvo­ra i ne pri­zna­jem de­lo ko­je mi je sta­vlje­no na te­ret. Ni­šta ni­sam ura­dio što je pro­tiv­no za­ko­nu ili na­šoj pro­ce­du­ri - rekao je Šće­kić.


Službenici zatvorske policije u Crnoj Gori već su dali izjave u kojima su tvrdili da su bili sve vreme s njim, a on je u jednom trenutku ušao u toalet, odakle nije izašao.

 

Enigma ubistva

Bivši zet Darka Šarića Jovica Zindović je osuđen na 15 godina i tri meseca zatvora, zbog nikada dovoljno razjašnjenog ubistva Luke Popovića (30), brata od strića Šarićeve nevenčane supruge Lane Popović, 13. januara 2013. godine. Ubistvo se dogodilo u jednoj od soba hotela “Enigma” na Žabljaku.

Expand player
Pogledajte više