Milana Filipovića
Facebook printscreen
Milana Filipovića

Facebook printscreen

Milana Filipovića , Foto: Facebook printscreen

 

Vanbračni partneri R.P. (43) i S.P. (25) oboje iz Smedereva uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Milana Filipović koji je živeo i u Švajcarskoj. Njegov nestanak je prijavljen 22. decembra 2018. godine.

Pročitajte još:

 

- Moj Milan je upoznao S.P. preko društvene mreže gde je postavio oglas jer je tražio konobarice. Ponudio joj je da dođe u Švajcarsku da radi u kafiću. Ja sam ga upozoravala da to ne radi i da se čuva. Uvek sam imala neko šesto čulo koje me je upozoravalo kad treba nešto loše da se desi. Tako sam i sad osećala da će nešto njemu da se dogodi. Molila sam ga da me posluša, ali ovog puta nije - rekla je za Telegraf.rs Angelovska.

Filipović i Jelena su bili u vezi nekoliko meseci. Kako ona kaže on je bio divan, pošten i vredan čovek koji je želeo svima da pomogne.

Dva dana pre nego što je iz Švajcarske otišao za Srbiju Milan joj je pričao kako želi da stvore porodicu.

- Pričali smo da imamo devojčicu koja će da liči na njega. Pričao mi je da me voli najviše na svetu. On je najbolji, najjači i najhrabriji muškarac kog sam upoznala. On je jednostavno moja prva i jedina moja ljubav. Volela bih da mogu da ga vratim. Jedva sam čekala dan kad će da dođe po mene i da opet budemo zajedno - ispričala je grcajući u suzama Jelena Angelovska iz Švajcarske.

Milan Filipović sa najmilijima

Printscreen

Milan Filipović sa najmilijima, Foto: Printscreen

Kad je Milan nestao, Jelena je, kako je ispričala, posumnjala da ga je S.P. otela uz nečiju pomoć i da žele da mu uzmu kombi. Nije ni slutila da će da se desi najgore.

Prema nezvaničnim saznanjima, teško ubistvo se najverovatnije dogodilo 22. decembra prošle godine, kada je i prijavljen nestanak.

Kako je policiji ispričala S.P, gnusno ubistvo dogodilo se u dvorištu porodične kuće osumnjičenih u Smederevu, a sam čin ubistva je navodno počinio R. P. i to udarcima lopatom po glavi, što je nezvanično predočeno Novostima i u tužilaštvu. Telo je u naredna tri dana bilo u kući i za to vreme, kako se veruje, R. P. je telo-iskomadao.

 

U kanalu reke nađeni su jutros ljudski ekstremiteti, dok je pre dva dana, u istom kanalu, u koji se ulivaju otpadne vode iz železare Smederevo, nađen trup starijeg muškarca.