Ubistvo u Deligradskoj ulici
Alo/V.Đ.
Ubistvo u Deligradskoj ulici

Alo/V.Đ.

Ubistvo u Deligradskoj ulici, Foto: Alo/V.Đ.

Ubijen monstrum - mučitelj žena! Aleksandar Obadić (51) iz Beograda, koga je tegom od pet kilograma ubila ljubavnica Sanja Radojičić (27) iz Crne Gore, zapravo je Veseljko Okuka, koji je pobegao u Srbiju i promenio identitet zbog mučenja, kidnapovanja i iživljavanja nad ženama!

Pročitajte još:

Obadić je 18. jula nađen mrtav u iznajmljenom stanu u Deligradskoj 20 u Beogradu. Zločin je otkriven kada su prolaznici prijavili policiji da na terasi stana na sedmom spratu stoji krvava devojka i traži pomoć. Policajci su razvalili zaključana vrata i unutra zatekli Okuku u lokvi krvi.

Ubistvo u Deligradskoj ulici

Alo/V.Đ.

Ubistvo u Deligradskoj ulici, Foto: Alo/V.Đ.

Stan je bio pun srče jer su se ljubavnici gađali flašama i čašama. Nađeno je i mnogo alkohola, a na stolu su bili tragovi kokaina jer su na njemu vukli crte i ušmrkivali ih.

Posle hapšenja Crnogorke isplivalo je da je Okuka odranije poznat policiji po svojoj mračnoj prošlosti!

Okuka sakrio pištolj i kilogram droge

Veseljko Okuka je u Beogradu osuđen na četiri godine zatvora.

- Posle maltretiranja maloletnice, u njegovom stanu je prilikom pretresa pronađen pištolj i kilogram raznih vrsta narkotika. Utvrđeno je da mu to nije prvi put da maltretira devojke i otkrivena su i ranija zlodela - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

- Za njim je poternicu bila raspisala Republika Srpska zbog sumnje da je počinio ubistvo u Sarajevu neposredno pred rat, ali nije poznato ko je žrtva. Pre 12 godina, u julu 2008, uhapšen je u hrvatskom gradu Crikvenici zbog sumnje da je vezao i tukao nevenčanu suprugu (27) iz Rijeke. Ženu je držao vezanu konopcem, ali ona je uspela da se oslobodi i sve prijavi. Policija je prilikom hapšenja kod njega našla kokain, pa mu je tada određen pritvor do 30 dana. Posle toga je pušten da se brani sa slobode i to je iskoristio da pobegne u Srbiju i promeni identitet - navodi naš izvor blizak istrazi i dodaje da nije poznato da li ga je Hrvatska osudila u odsustvu, ali se zna da je u oktobru 2009. zarobio M. P. (17) iz Kosovske Mitrovice u svom stanu u Njegoševoj ulici.

Ubistvo u Deligradskoj ulici

Alo/V.Đ.

Ubistvo u Deligradskoj ulici, Foto: Alo/V.Đ.

- Devojku je danima držao zatočenu i iživljavao se nad njom. Ona je uspela da pobegne potpuno gola, ogrnuta malim peškirom, a na glavi je imala povrede od udaraca pištoljem! Trčala je panično ulicom, a vrata joj je otvorio jedan stariji muškarac iz Ulice prote Mateje. U policiji je priznala da se bavi prostitucijom i da je kod Aleksandra otišla na poziv, da radi svoj posao, ali joj on danima nije dao da izađe iz stana - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, ubijeni monstrum ima sina koji sa njim nije bio u kontaktu.

policija

Printscreen

policija, Foto: Printscreen

- Niko ne zna čime se bavio, ali je verovatno reč o sitnom kriminalu. On je sitna riba, nije uopšte bitan u tom svetu. Verovatno je muljao s drogom ili se bavio nekim sitnijim kriminalom. Voleo je da se kocka, a živeo je u iznajmljenim stanovima, na različitim lokacijama - otkriva naš izvor.

Sanja je u policiji navodno izjavila da je ljubavnika ubila u samoodbrani, dok se u tužilaštvu branila ćutanjem, posle čega joj je određen pritvor do 30 dana. 

Preporučujemo: