DEŽURNI IM REKAO DA NE PANIČE?! Saneline rođake zvale Hitnu, pa videle da nema ništa od pomoći?! Braća najavljuju tužbu posle jezive smrti (FOTO)

Angažovaće uglednu advokatsku kancelariju iz Leskovca

Sanela Kadrić
Sanela Kadrić, Foto: Facebook

*Smrt posle ujeda stršljena uznemirila meštane Leskovca

*U kući u kojoj se tragedija desila bila deca

*Rođake pritrčale u pomoć, pa zvale brata da dođe svojim kombijem

 

Nesrećna Sanela Kadrić, rodjena 1981 godine, u leskovačkom romskom naselju Podvorce izgubila je život nakon ujeda stršljena (ili par osa, ukućani nisu znali da preciziraju) u naselju Slavko Zlatanović.

Kako nezvanično saznajemo, a prenosi lokalni veb-portal, nesrećnu Sanelu je ujeo insekt, ili više njih, oko 14 sati, u kući gde su sa njom bila njena deca i deca njenog brata.

Naselje Slavko Zlatanović, Leskovac
Naselje Slavko Zlatanović, Leskovac, Foto: Alo/T. S.

Kada ju je ujeo insekt ona je bila na terasi, prizemne lepo uređene kuće i vrisnula je nekoliko puta. Deca koja su bila u kući istrčala su i pokušala su da joj pomognu, ali bezuspešno. U pomoć su se uključile rodjake Jasmila i Atdža, koje su doitrčale nakon vriska iz susednih dvorišta, i one su, kažu, nekoliko puta telefonom zvale leskovačku Hitnu pomoć, iz koje je navodno dežurni sa centrale Doma zdravlja preporučio "da one ne paniče, da se pacijentkinja odmori i da će sve to proći"...

MILAN IZREŠETAO DILERA, PA GA OVERIO HICEM U GLAVU Ubrzo je počeo da kruži oko leša, baulja po njivi i mahnito prevrće seno - Otkrivamo šta se stvarno desilo na Avali!

Videvši da od pomoći nema ništa one su pozvale Sanelinog rođenog brata koji je svojim kombijem dojurio u naselje, povezavši sestru put bolnice.

Sanitetsko vozilo Hitne pomoći ih je navodno susrelo, na ulazu u naselje kod romske Crkve u šatoru, te je pacijentkinja prebačena u sanitetsko vozilo iz kombija njenog brata. Po dolasku u Urgentno odeljenje Leskovačkog bolničkog centra dežurni lekari centra su pokušali hitnu reanimaciju Sanele, ali bezuspešno.

UBIO JE NAOČIGLED SVIH POSLE 42 GODINE BRAKA Ovo je poruka koju je Petar poslao Desanki za rođendan. Ona mu nije odgovorila (FOTO)

Sanelina braća, rođaci, kao i roditelji, misle da su zatajili lekari Hitne pomoći, te najavljuju angažovanje ugledne advokatske kancelarije iz Leskovca i tužbu protivu dežurnih lekara Hitne pomoći iz leskovačkog Doma zdravlja.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi