Marijana Milenković
Alo.rs
Marijana Milenković

Alo.rs

Marijana Milenković, Foto: Alo.rs

Sandra Andrejević (30) iz Starčeva, koja je uhapšena zbog terorisanja meštana, ostaće iza rešetaka zbog divljanja u pritvoru! Njoj je posle hapšenja određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pretukla devojku iz Starčeva, a posle saslušanja svedoka nije puštena da se brani sa slobode jer je u zatvoru u Pančevu, navodno, pravila incidente.

Pročitajte još:

Sandra Andrejević uhapšena je 15. aprila u Starčevu kod Pančeva zato što je Marijani Milenković, ćerki vlasnika lokalne prodavnice, razbila nos i zube. Posle toga je sedela ispred ambulante i pretila joj: „Ja ću iz zatvora izaći, ali ti iz groba nećeš nikada.“ Meštani tvrde da je napadala i muškarce i žene samo zato što bi je pogledali popreko ili odbili da joj daju novac kad ga je žickala.

- Meštani su strahovali da će im se svetiti čim izađe jer se bližio istek pritvora. Međutim, pritvor joj je produžen do 12. juna - navodi naš izvor blizak istrazi.

Sandrine komšije kažu da ona nije štedela čak ni svog muža.
- U dvorištu zgrabi šta joj se nađe pod rukom i polomi ga od batina. Jednom ga je tukla lopatom! On je posle uzeo lopatu i bacio je na krov kuće da ne bi mogla ponovo da ga bije! Na ulici je često vikala na njega i psovala ga. On je stajao s decom na stanici, kod bankomata ili ispred pekare dok je ona opušteno sedela i čekala novac - kaže jedan komšija.

Starčevci tvrde da je ulazila u prodavnice, apoteke, pekare i uzimala šta joj se prohte bez novca. 

- Rušila je rafove kad bi joj prodavci tražili novac, pretila im i psovala ih. Svoju decu je terala da prose oskudno odevena čak i zimi, dok je tuđu šamarala, a na meštane nasrtala nožem i tukla ih - tvrde žitelji Starčeva.
Sandrino četvoro dece je u hraniteljskoj porodici, a muž se pre nekoliko dana, posle kraće pauze, opet pojavio u centru naselja. Iz Osnovnog suda u Pančevu nismo dobili potvrdu zbog čega joj je produžen pritvor jer se niko nije javljao na telefon portparola.