PRONAĐEN MUŠKARAC BEZ GLAVE! Samoubistvo arhitekte pod znakom pitanja? Meštanin otkrio detalje jezivog prizora!

Rođaci arhitekte (41) iz Beograda, čiji je raspadnut leš nađen na brdu iznad Predejana, u blizini Leskovca, zatražili su detaljnu istragu njegove smrti

Šuma, policija
Šuma, policija, Foto: Alo!

 

* Rođaci nastradalog arhitekte sumnjaju da se desilo samoubistvo

* Arhitekta se na putu ka Srbiji posvađao sa suprugom

* Napustio je kola i supruga ga više nikad nije videla

Oni ne veruju u zvaničnu verziju po kojoj se arhitekta krajem avgusta, posle svađe sa ženom, obesio na zabačenoj i nepristupačnoj lokaciji iznad Predejana.

Nesrećni Beograđanin, čije ime policija nije saopštila, nestao je još 18. avgusta, kad se sa nevenčanom suprugom vraćao iz Grčke. Oni su napravili pauzu u Predejanu, da se odmore i osveže, ali su se tad žestoko posvađali.

 

Arhitekta je, navodno, kazao ženi da ona sama autom produži za Beograd i da će on ostati neko vreme u Predejanu, da razmisli malo o svemu. Ona se tada vratila kući, ne znajući šta se s njenim mužem desilo.

Arhitekti se potom izgubio svaki trag i naredna dva i po meseca se samo nagađalo gde je završio, a onda je meštanin Predejana M.S. početkom novembra na brdu pronašao raspadnut obezglavljen leš.

 

Šuma
Šuma, Foto: Tanjug/ Jaroslav Pap

 

- Otišao sam na brdo da proverim vodovodnu cev, pomoću koje se ja i moje komšije snabdevamo vodom. Dok sam se penjao strmom i teško prohodnom stazom, naišao sam na strašan prizor. Ugledao sam raspadnut leš, glava je bila odvojena od tela. Sledila mi se krv u žilama. Osećao se jeziv smrad. Odmah sam pozvao policiju, ispričao je meštanin.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je u pitanju samoubistvo i da se sredovečni muškarac obesio, a da se glava, usled truljenja, odvojila od tela, koje je potom palo sa omče.

 

Pošto se sumnjalo da je reč o nestalom arhitekti iz Beograda, pozvana je njegova porodica da dođe u Predejane kako bi pokušali da identifikuju leš. U međuvremenu, naložena je i DNK analiza kako bi se identitet i zvanično potvrdio.

Kako smo saznali, otac i brat pokojnog arhitekte prepoznali su ga po delovima odeće. Međutim, kad su otišli na mesto gde je leš nađen, posumnjali su da je on možda ubijen, a da je telo naknadno odvučeno na pusto i nenaseljeno brdo.

 

Tinejdžer (19) osuo paljbu na svoje kolege! Nekoliko mrtvih studenata. Mladić na kraju uradio ono čega su se i plašili! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Kurir/T.Đ DATUM I VREME: 14.11.2019. 07:44 - 14.11.2019. 08:01 Policija je i dalje na mestu zločina, prema snimcima sa mesta događaja koje su snimili očevici. Ruska policija, Foto: printscreen/twitter Najmanje jedna osoba je ubijena, a tri osobe su povređene, nakon što je 19-godišnji student otvorio vatru na svoje drugove, a potom se ubio, na koledžu u ruskom gradu Blagoveščensku, prenosi RT.

 

- Da je hteo da se ubije, mogao je da izabere neki drugi i lakši način. Zašto bi se pentrao po nekoj zabačenoj čuki, po kozjim stazama, pa da se tamo besi o drvo, to nema nikakve logike. Zato zahtevamo detaljnu istragu kako bi se utvrdila prava istina o ovoj tragediji, kazali su policajcima otac i brat stradalog arhitekte.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi