CRNO ZLO SE NADVILO NAD SRBIJOM! Samo dan nakon što je njih četvoro poginulo kod Šapca, DEJAN (23) I LJUBOMIR (25) su motorom zajedno otišli u smrt!

Dva najbolja drugara, Ljubomir Marinkov (25) i dve godine mlađi Dejan Tot, iz Srpskog Itebeja u opštini Žitište, u noći između subote 27. i nedelje 28. jula u 2.45 časova, tragično su izgubili živote, na putu od mesta Torak prema Srpskom Itebeju.

Ljubomir i Dejan
Ljubomir i Dejan, Foto: facebook.com

* Dejan Tot i Ljubomir Marinkov zajedno poginuli na motoru

* Zakucali se u traktor

* Tregadija se dogodila u Srpskom Itebeju 

Kako je potvrdila zrenjaninska policija, njih dvojca su motorom kojim je upravljao Ljubomir Marinkov, naleteli na nepravilno osvetljen traktor sa presom za slamu, tzv. balirkom, kojim je upravljao tridesetogodišnji D.O. iz Torka kod Žitišta, koji je uhapšen i uz krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zadržan je u pritvoru 48 sati, nakon čega će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

BOLAN LELEK SE PROLAMA KROZ ŠABAC! Saru spuštaju u grob samo dva dana pred punoletstvo! Četiri porodice zavijene u crno isparaćaju svoju decu na večni počinak! POTRESNE SCENE!

U Srpskom Itebeju, ali i okolnim selima Torak, Novi Itebej i Žitešte, muk i neverica.

Ljubomir Marinkov je iz ugledne familije koja se bavi poljoprivredom, njegov otac Žarko je poznat kao stočar koji uzgaja veliki broj krava i ostale stoke, a tragično nastradali Ljubomir je najmlađi od trojce braće, Gorana i Zorana.

 

 

Obožavao je automobile i motore, dane je provodio u radionici u dvorištu porodične kuće u Srpskom Itebeju u koju je često svraćao i njegov najbolji prijatelj Dejan. Ljubomir je kao i dva njegova starija brata, od malena igrao folklor i bio poznat po čestim nastupima KUD-a iz Srpskog Itebeja. 

MEŠTANI OTKRILI JEZIVU PODUDARNOST! Očevi poginulih Ivane i Miodraga pre 30 godina imali saobraćajku na istom mestu, a sada su im deca zajedno otišla u smrt!

Dejan Tot je bio živahan mladić, pun energije i uvek željan novih izazova.Pre samo nekoliko dana, drugaru je poslao snimak kako vrlo uspešno vozi skije po Begeju.Na taj način se opuštao posle posla, a nije bilo dana i da se ne vidi sa Ljubom, popije kafu i prepriča dnevne događaje.Tako je, kažu oni koji su ih poznavali, bilo i u subotu, kada su motociklom otišli u smrt.

Veliki broj ljudi, rodbine, prijatelja, komšija, pohrlili su na saučešće u uvek srdačnu i za sve otvorenu kuću porodice Marinkov. Otac i najsatiji brat otišli su u Zrenjanin, radi sređivanja papirologije, neutešna majka skrhana bolom.Kažu najbliži, telefonom su u ranim jutarnjim časovima obavešteni šta se dogodilo.

CRNI NIZ SMRTI NA PUTEVIMA SE NASTAVLJA! Težak sudar kod Žitišta! Stravična scena, DVA LEŠA PORED MOTORA


Nema dana da nisu bili zajedno, najbolji prijatelji, koji su igrom sudbine zajedno otišli u smrt. Motorom su udarili u neosvetljeni deo balirke, na licu mesta poginuli, a njihova tela poslata su na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku medicinu.Prema nezvaničnim informacijama, tela će u Srpski Itebej, njoihovo rodno mesto, biti dopremljena u ponedeljak 29. jula, a sahrana će najverovatnije biti na mesnom groblju u utorak 30. jula.Ljubomir i Dejan, biće sahranjeni zajedno!

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari! Sin udario majku u glavu i ostavio je svu krvavu da umire do jutra, a onda pozvao Hitnu pomoć i rekao im gnusnu laž!

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi