Sakaćenje mladića u Novom Sadu
Youtube/Printscreen
Sakaćenje mladića u Novom Sadu

Youtube/Printscreen

Sakaćenje mladića u Novom Sadu, Foto: Youtube/Printscreen

Novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba.

Pročitajte još:

Danas je na društvenim mrežama isplivao duži snimak brutalnog prebijanja mladića ispred jedne kladionice u Novom Sadu, a koji otkriva nove detalje kako je mladić brutalno pretučen i kako su mu polomljene obe ruke, kao i sve aktere koji su učestvovali u njegovom prebijanju, a zatim mirno posmatrali kako I.K. do kraja sakati žrtvu.

Sakaćenje mladića u Novom Sadu

Youtube/Printscreen

Sakaćenje mladića u Novom Sadu, Foto: Youtube/Printscreen

Naime, novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba. Na snimku se vidi provosumnjičeni kako žrtvu hvata rukama za vrat, ali vidi se i još jedan mladić koji vuče kasnije zverski pretučenog za majicu i udara ga prvo kolenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu.

Dok jedan radnik obezbeđenja pokušava da rastavi žrtvu i nasilnika, mladić koji se na početku snimka vidi kako kolenom i pesnicom udara žrtvu, sada ga šutira u glavu dok grupa mladića sve nemo posmatra.

Nasilje se nastavlja neprestanim uletanjem mladića u sivoj majici, koga obezbeđenje pokušava da spreči i drži ga po strani dok prvoosumnjičeni nastavlja brutalno pesničenje, a na kraju i okretanje tela onesvešćenog mladića sa namerom da mu polomi ruke.

Snimak beleži i trenutak kada jedan od radnika obezbeđenja prilazi nasilniku, ali on za kratko prekida pesničenje i prstom mu preti, posle čega se on povlači dok ostalo obezbeđenje posmatrače gura.

Na kraju snimka mladići se razilaze, dok žrtva u besvesnom stanju ostaje da leži.

Preporučujemo:

Komentari (7)

Република Српска

12.09.2020 18:09

За ову звијер од човјека штета је трошити метак!

Magla

12.09.2020 18:39

Strašno, koliko zla, koliko mržnje. Društvo na ovakve stvari treba da reaguje. Pravosuđe da uradi svoj posao. Ovakvi snimci da se ne prikazuju, jer će sledeći biti još gori. Pitajte psihologa i sociologa. Ljubi koji su zaduženi za zaštitu građana i imovine treba da rade svoj posao. Strašno, nemam reči

vlada

12.09.2020 20:15

Momentalno smrtna kazna za primer, to čovek, užas.

MALI PERICA

12.09.2020 20:31

To Su ti naši navijaci huligani a garant je "vec dobro poznat policiji" Pa jel on srbin jel on pravoslavac da on se tako zverski ponasa da coveka lomi zbog cega ,A kladim se da nema muda da se odvoji od mame i da malo recimo 6 mes odsluzi muski vojsku. . Ja bi ovog zatvorio sa najvecim gejevima crncima da nikad više nesedne na dupe, A Interventu molim "HAPSITE GA GDE NEMA KAMERA I NARAVNO OPIRAO SE HAPSENJU" znate nasta mislim I vodite racuna vrata su opasna ,

Nele

12.09.2020 21:22

Potukli se jaci si, ako si ga ruzno udario, stani, izvadi mu jezik dosta vise.Kraj. A da mu " mrtvom" lomis ruke pa koliki idiot treba da budes? Da mom sinu ovako uradis metak bi te taj dan stigao!

Nemanja

12.09.2020 23:25

Dozivotna bez ikakvog razmisljanja !

E Srbijo...

13.09.2020 00:47

Dozivotna svakom ovakvom, za primer drugima, jer su to psihopate koje ne treba da budu na slobodi,sta ce drustvu takvi?Hocemo normalne ljude,fakultetski obrazovane, hocemo pametne, dobre ljude, olos i zlo bre u zatvor, u samicu, poremecene u ludnicu,da vidimo jednom reda i zakona u ovoj zemlji. Kad cujem "poznat odranije policiji"...pa sto je na slobodi? Dokle vise,dokle da citamo ovakve stvari? Ode ova zemlja dodjavola...