IZA SEBE OSTAVILA MUŽA I DVOJE DECE Sahranjena žena koja je poginula u udesu sa "škodom" kojom je upravljao Babićev vozač

Stanika Gligorijević (52), nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se 31. januara dogodila kada se u automobil u kome se nalazila, na naplatnoj rampi kod Doljevca, zakucalo službeno vozilo "Koridora Srbije" u kojem je bio direktor tog preduzeća Zoran Babić, sahranjena je juče na groblju u knjaževačkom selu Debelica.

Zoran Babić
Zoran Babić, Foto: Informer

Sahrani su prisustvovale desetine ljudi, a o tragediji koja ga je zadesila, za "Novosti" je govorio suprug poginule žene. On kaže da je u trenutku ostao bez vernog druga i da sada sam mora da čuva majku Dragicu (72) i da brine o sinovima Milutinu (20) i Aleksandru (18).

- Moja supruga je 31. januara sa sestrom Mirom i njenim mužem Srđanom pošla u Vladičin Han, u selo Mrtvenica, gde je trebalo da prisustvuje sahrani svoga strica. Ali dok je Srđan plaćao putarinu na naplatnoj rampi kod Doljevca, u njegovu "opel astru" se svom silinom zakucala "škoda superb", službeno vozilo "Koridora Srbije". - podseća Velimir.

Prema rečima Gligorijevića, zet mu je ispričao da je u trenutku video u retrovizoru kako im se vozilo približava velikom brzinom.

- Sledeće čega se Srđan seća je prasak. Kako se ispostavilo, od siline udarca moja supruga je preminula na licu mesta. Stanika je pošla na sahranu, a sada mi njoj držimo opelo - rekao je Velimir.

Podsećanja radi, do stravičnog sudara došlo je kada su se na samoj rampi sudarila tri vozila - "pasat" kojim je upravljao S. S. (64), "opel astra" za čijim volanom se nalazio S. A. (48), a u kojem je bila Stanika i njena sestra M. A, i "škoda superb" koju je vozio D. S. (35), a u kojoj je bio Zoran Babić.

Stanika se nalazila na zadnjem sedištu "opela" i od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi