"ZLATO MAJKINO, ZAR CRNI SVATOVI UMESTO UNUKE" Sahranjena Marija koja je poginula na auto-putu kod Jagodine, brat gorko zapevao kraj rake, jecaji prekidali tužnu pesmu

Porodica i prijatelji oprostili su se od Marije Čajetinac (33) iz Dublja kod Trstenika, koja je jedna od osam žrtava stravične nesreće koja se 9. oktobra dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Jagodine.

Sahrana Marije Čajetinac
Sahrana Marije Čajetinac, Foto: Alo!/S.I.

Više stotina rođaka, prijatelja i poslovnih partnera porodice Čajetinac, koja je vlasnik ugledne firme „Elektron“, satima je u mimohodu izjavljivalo saučešće porodici. 

Marijin otac Milivoje i stariji brat Danijel dočekivali su crne svatove pred vratima kuće, u kojoj je u belom kovčegu ležalo telo nesrećne devojke.

Sahrana Marije Čajetinac
Sahrana Marije Čajetinac, Foto: Alo!/S.I.

Kraj odra, majka Dana je sve vreme gorko jecala, grleći i ljubeći sliku svoje miljenice Maje. 

 

- Zlato majkino, zar da dočekujem crne svatove umesto unuke da mi podariš? Kako, srećo moja, da te majka vrati, kako da te oživi i da nam ponovo budeš radost najveća? Kako da te majka zameni? - ridala je kraj kovčega nesrećna majka.

Dok je sveštenik pred kućom držao opelo, otac Milivoje je nervozno gledao okolo, kao da da se nadao da će ugledati svoju dragu ćerku.

Sahrana Marije Čajetinac
Sahrana Marije Čajetinac, Foto: Alo!/S.I.

- Gde si, anđele moj? Ti si bila naš anđeo i dok si bila živa. Šta otac da uradi da te vrati? Životom da platim... - neutešno se otac držao za glavu.

 

Tužnu povorku od kuće do lokalnog groblja, sa krstom i Marijinom slikom, predvodio je njen brat Danijel, kome se nekoliko puta oteo krik: „Sestro“.

Na groblju su svi zaplakali kada je kraj rake Danijel gorko zapevao: „Šta da kažem ocu kad me pita... Nedelja, i svi su tu, sve podseća na sreću... Sestro moja“.

 

Pratite nas na InstagramuFejsbuku

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi