Sahranjena Marija koja je poginula na auto-putu kod Jagodine, brat gorko zapevao kraj rake, jecaji prekidali tužnu pesmu

S.I. | vesti 2018-10-11 22:08:23 2018-10-11 22:08:23

Porodica i prijatelji oprostili su se od Marije Čajetinac (33) iz Dublja kod Trstenika, koja je jedna od osam žrtava stravične nesreće koja se 9. oktobra dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Jagodine.

Alo!/S.I.

Više stotina rođaka, prijatelja i poslovnih partnera porodice Čajetinac, koja je vlasnik ugledne firme „Elektron“, satima je u mimohodu izjavljivalo saučešće porodici. 

Kraj odra, majka Dana je sve vreme gorko jecala, grleći i ljubeći sliku svoje miljenice Maje. 

Pročitajte još:

 

- Zlato majkino, zar da dočekujem crne svatove umesto unuke da mi podariš? Kako, srećo moja, da te majka vrati, kako da te oživi i da nam ponovo budeš radost najveća? Kako da te majka zameni? - ridala je kraj kovčega nesrećna majka.

Dok je sveštenik pred kućom držao opelo, otac Milivoje je nervozno gledao okolo, kao da da se nadao da će ugledati svoju dragu ćerku.

- Gde si, anđele moj? Ti si bila naš anđeo i dok si bila živa. Šta otac da uradi da te vrati? Životom da platim... - neutešno se otac držao za glavu.

 

Tužnu povorku od kuće do lokalnog groblja, sa krstom i Marijinom slikom, predvodio je njen brat Danijel, kome se nekoliko puta oteo krik: „Sestro“.

Na groblju su svi zaplakali kada je kraj rake Danijel gorko zapevao: „Šta da kažem ocu kad me pita... Nedelja, i svi su tu, sve podseća na sreću... Sestro moja“.

 

 

Expand player
Pogledajte više