„Sad mirno spava...“

M. Dudvarski | vesti 2016-03-11 21:53:07 2016-03-11 21:53:07

Stotinak rođaka i prijatelja ispratilo je juče na večni počinak Jelenu Šindrić (29), koju je u sredu ubio bivši nevenčani suprug Dejan Stojiljković (36), saobraćajni policajac iz Požarevca.

Alo!

Tužna povorka okupila se ispred porodične kuće Jeleninih roditelja u Majilovacu i odatle se uz tihe uzdahe i jecaje uputila na groblje na obodu sela. Na čelu je bila Jelenina ćerka (8), koja je grčevito stezala uz grudi sliku svoje majke.

Za njom, Jelenini roditelji Slađan i Vesna, koji sa njom nisu razgovarali punih sedam godina, i dečko Branko Kovčić, koji je bio sa njom kada je Stojiljković ispalio smrtonosne hice. Vidno potresen, Kovčić je je jedva držao korak, a prijatelji su ga pridržavali da ne padne.

Jelena je sahranjena u porodičnoj grobnici. Pre nego što je spuštena u raku, okupljeni su se opraštali jedan po jedan od nje nad otvorenim kovčegom.

- Jadnica. Mnogo se namučila. Sad mirno spava... - čulo se među rođacima, koji nisu mogli da zadrže suze.

Jelenu je Dejan ubio jer nije mogao da se pomiri s tim da ga je ostavila. Pucao je u nju dok je izlazila iz automobila u kojem je bio i njen novi dečko. Ubica se potom oprostio od svoje majke i otišao u policijsku stanicu, gde se predao kolegama.

Expand player
Pogledajte više